Inte ett nöje för alla

[[HMV]] har i en intervju med GamesIndustry.biz talat om att samtliga [[Nintendo Wii]]-enheter som företaget får in säljer slut samma sekund, trots att man får relativt stora leveranser från #Nintendo. Tim Ellis på företaget berättar att deras butik på Oxford Street fick in en leverans under förra veckan som tog slut redan efter 34 minuter, vilket han tycker är frustrerande både för företaget och kunderna. När #Nintendo ska lyckas producera tillräckligt många maskiner för att möta konsumenternas efterfrågan återstår fortfarande att se, men vi hoppas naturligtvis att det sker inom kort.

"Our store on Oxford Street had a delivery last week and it sold out in 34 minutes," revealed Tim Ellis, HMV's head of games. "That gives you an idea of how many we could actually sell."

"We're selling out so quickly at the moment it's frustrating for all parties concerned and it's the same everywhere. If we weren't getting any stock and everyone else was we'd be crying about it but we seem to be getting our fair share,"

- Tim

Måste säga att Wii är helt klart den roligaste konsollen, äger ett 360 samt även lirat en del på PS3 och sure finns en hel del roliga spel på 360 med. PS3 hardock knappt några riktigt unika spel, ett par guldkorn men i princip de flesta spelen är portad... 24/11 Att 360n inte är direkt nytt kan jag hålla med om men PS3 har bra mycket mera nytt i sig än vad Wii har, den har en ny kontroll precis som Wii, den har Blu-Ray vilket är next-gen i filmbranchen, Nintendo kunde inte ens trycka in en vanlig DVD-spelare.... 23/11 Jodå det stämmer. Inte helt 100 dock, men jag tror det är så. I det stora hela så har Wii spel som passar ALLA i familjen... Synd på sätt och vis att Wii inte blev en mer "kraftfull" konsol. För prestandan begränsar ju många spel. 23/11 Har inte Wii mer barnvänliga spel än både 360 och ps3:an? 23/11 Ja, man kan jämföra äpplen med päron... men att jämföra mjölk (något som vi människor "nästan" inte klarar oss utan eftersom vi behöver kalcium. Det finns alternativ för laktosintoleranta) med Wii (en spelkonsol som vi enbart köper för "nöjes" skull.)... 23/11 Ingen större skillnad på priset på 360 och Wii nu. En av konsollerna har rasat i pris (eller släpper lightversioner). Föräldrarna väljer det rätta när de köper Wii, en familjekonsol som Wright menar. Inse att det är som att jämföra äpplen med päron. 23/11 Ja, ska man kolla på försäljningssiffrorna så måste ju mjölk vara jävligt revolutionerande. Att Wii säljer är väl inte så konstigt då de är de billigaste just nu och föräldrar tänker mer på plånboken än att ge sitt barn de rätta. 23/11 Man tycker ju att dom ska kunna spruta ut Wii-konsoller från fabrikerna med tanke på hur gammal hårdvara som används, men de kanske inte finns så många komponenter kvar på skroten längre? 23/11 Hehe, Wii blev defenitift underskattad. Dock finns det tydligen tillräkligt många i Sverige för att ställa tre Wii's med remote o nunchuck mitt i köp centrumet för att få grattis testa Ratchet o Clank (Tror jag, var nån räv eller nåt iallafall) 23/11 Och han har rätt... Wii är mer revolutionerande än XBOX 360 och Playstation 3. Ser man dessutom på försäljningssiffror så är det bara ännu mer omöjligt att förneka det. :-D 23/11
Skicka en rättelse