Senast vi hörde något från #Middle-Earth: Shadow of Mordor var det i form av en handlingstung trailer. När utvecklarna Monolith Productions piskar upp hype för spelet fortsätter de i samma riktning och berättar varför manuset är så viktigt.

Shadow of Mordor kommer respektera Tolkien och hans fans, samtidigt som det låter utvecklarna göra en ny grej och bygga vidare inom ramarna för universumet. Mer om detta ser du i klippet nedanför.

Eftersom det är en omåttligt populär värld som ger ett brett underlag för försäljning. Jag kan tycka att Monolith beviserligen inte låter sig begränsas av licensen, vilket väl är själva anledningen till diskussionen vi har nu. ;) 13/07 Läste Tolkiens böcker i "lässlukaråldern(12år-...)" och nördade ner mig rejält. Har lugnat ner mig med åldern. Försöker t ex se filmerna som kommit som fria "actiontolkningar" av böckerna. Tror inte J.R.R Tolkiens uppfattning hade varit så positiv av... 13/07 Jag håller ändå med Glaran i det här fallet. Just hur magi används i LOTR-spel är ofta inte i linje med Tolkiens idéer. Tolkien hade en väldigt återhållsam syn på just magi som inte alls passar in i spelvärldens tolkning av ordet. Du säger att du inte... 13/07 Första jag tänkte på när jag läste namnet var Shadows med Sabaton 13/07 Jag är nog också lite kluven, men detta spel verkar mer intressant än andra LOTR temade spel. :) 12/07 Om man är som mig, och inte bryr sig ett skvatt om "loren" som spelet baseras på, ser det dock desto intressantare ut, och jag tror att min arketyp är i majoritet bland de potentiella köparna. 12/07 Yes Hodor, I agree. 12/07 Försökt få tag på dem men går ju typ inte att köpa någonstans. Minns att jag spelade på xbox innan och älskade det. 2an till pc hade varit skoj att köra nu faktiskt. Minns att det var rätt snyggt också för sin tid 12/07 "Assassin's Battle for Modor in Middle Earth" - är en titel jag skulle vilja spela. 12/07 Exakt, det var ett sjukt roligt spel i MP. 12/07
Skicka en rättelse