#H1Z1 är ett överlevnadsspel med zombier som hämtar en rejäl dos inspiration från det omåttligt populära #DayZ. #Sony Online Entertainment utvecklar free-to-play-spelet som förhoppningsvis sätter tänderna i oss innan årets slut.

Ett lass nya bilder har hittat ut på den vida webben, och spanar man in dem får man bevittna några av spelets vädereffekter. Snö, regn och dimma står på menyn i bildarkivet hos imgur, som du också kan spana in här nedanför.

http://imgur.com/a/ZBYBv/embed

Jag vet att skogarna inte kommer att bli bättre för att jag känner motorn både från Planetside 2 och Landmark. Till skillnad från DayZ är den byggd för tusentals spelare och då ligger det i sakens natur att man måste tumma på något annat, i det här fall... 15/07 What this guy said 15/07 Sa aldrig att de var bättre animationer i dayZ, jag sa att jag tycker DayZ är snyggare over all. Och att H1Z1 har rätt trötta animationer, speciellt dom som dom bara tagit direkt från planetside. 15/07 antar att punkt 2 ska vara "förbättra" eller "försöka förbättra". Vilket är en bra sak. Enligt din logik kan man även säga 1. Kopiera valfritt spel i valfri genre 2. 3. Profit om folk inte skulle kopierat en grundidé från ett spel till ett annat så skul... 14/07 Längtar fortfarande efter ett spel som Day Z, utan fokus på pvp, mer fokus på samarbete, långsiktigt byggande av ett samhälle i spelet, med lagom learning curve, roligt från minut ett och fortsatt roligt månader senare men ett helt annat spel om ens gru... 14/07 Affärsidé: 1. Kopiera DayZ. 2. 3. Profit. 14/07 inte bara kommentarerna i denna tråd jag syftar på. men ändå... Hur kan du veta att T.ex skogarna inte kommer att bli bättre vid release. gnälls även över animationer och dylikt i h1z1. Säger man samma sak om dayz i en dayz tråd blir man levande begravd... 14/07 Jag ser ingen annan än du som har tagit upp den saken? 14/07 Vänta nu... Dayz får frikort för att det är i Alpha stadie, medan h1z1, i dagsläget, tydligen måste betraktas som den slutgiltiga versionen av spelet. har jag förstått alla haters rätt nu? är inte förresten h1z1 pre-Alpha? 14/07 Förhoppningsvis så kommer spelet inte ha tidernas klumpigaste och jobbigaste UI :) 14/07
Skicka en rättelse