Läckt bild visar en blandning av Windows 7 och Windows 8 i den nionde versionen av Microsofts operativsystem.

Windows 8 var ett djärvt nytt steg för #Microsoft, men ett till stora delar nytt utseende och funktioner ,och ett par gamla älsklingar fick gå i pension. Men att startmenyn togs bort uppskattades föga, och när Windows 9 släpps har Seattle-företaget lärt sig läxan. Att startmenyn kommer tillbaka bekräftades under Build-mässan i april, och nu finns en läckt bild som påstås visa hur den nya startmenyn kommer se ut.

Klassisk Windows 7-meny blandad med småversioner av Windows 8:s live tiles.

Bilden kommer från My Digital Lifes forum och visar en startmeny som blandar klassisk Windows 7-layout med inslag från Windows 8. Skärmdumpen ska vara tagen i en tidig Windows 9-version, med versionsnummer "Build 6.4.9788". Huruvida den är äkta eller fejk överlåter vi till dig att bestämma.

Kör du Windows 8 eller 8.1 och gnisslar tänder över den klassiska startmenyns frånvaro kan du enkelt åtgärda det med tredjepartsprogram. Classic Shell lugnar dina nerver gratis, alternativt finns betalalternativ som Start8 (5 dollar) och Startisback (3 dollar).

Jobbar du som IT-konsult borde du vara väl medveten om att även problem introduceras friskt i nyare versioner, allt är inte guld och gröna skogar bara för att man slänger på ett högre revisionsnummer. 6.X betyder att kärnan är densamma, vilket gör att... 19/07 Ja det finns en miniräknare som täcker hela skärmen. Det finns också den gamla vanliga miniräknaren som är precis som den var i sjuan. För många av windows inbyggda funktioner finns det båda versionerna av programmen. Det finns dom nya metro-apparna och... 17/07 Gällande denna artikeln så är detta INTE startmenyn i Win 9. Detta kommer bli startmenyn i Windows 8.1 Update 2 (vilket är det dom kallar service packs nu i åttan) för Microsoft har tack vare allas jäkla gnäll blivit tvungna att backa och återinföra sta... 17/07 Xp är för mig lika betonggrått som win95 och frammåt 15/07 Läcker ja... :) http://www.reactiongifs.com/r/rbp.gif 15/07 http://www.reactiongifs.com/r/bml.gif 15/07 Jag tänkte ta med Windows 3.x, men de föll bort på startknappen. Windows NT – tänk NT x.x och rösta. 15/07 Gud vad kladdig Start-menyn ser ut. :s 15/07 Vista var dåligt fram till sp1 och största problemen var att folk fick över till 64 bit os men installerade 32 bit drivrutiner och många tillverkare skippade att släppa drivrutiner. W8 är bättre än W7 om du vill ha ett snabbt system. Enda dåliga är metr... 15/07 jag kommer ändå uppgradera till windows 9 om det ser så där eller nåt likande 15/07
Skicka en rättelse