Stora folkmassor och snygg ljussättning blir verklighet i #Assassin's Creed: Unity, då det är exklusivt för de senaste konsolerna och inte behöver ta hänsyn till de gamla maskinernas åldrade teknik. #Ubisoft fortsätter att fresta våra ögon med två klipp från spelet som utspelar sig i 1700-talets Frankrike.

Det första klippet riktar kameran mot bakgrundsinformation och handling, som i den andra filmsnutten vävs in med gameplay-segment. Samhällets orättvisor behöver rättas till, och vi löser problemen som vi brukar i spelens värld – med en god dos våld och mördande.

De flesta Naughty Dog spelen har rätt schysst hår. Kanske att jag är väl kritisk men jag tycker det här är mer likt de gamla AC än den första demo-snutt som visats upp. Visst, det är lite bättre men det känns inte super-next-gen direkt. 21/07 Jag tycker du är lite väl kritisk här. Se bara på folkmassan, hur mycket den ökats jämfört med tidigare titlar. Även ljussätttningen och texturer som du nämner. Viewing distance ser man även den har ökats, samt alla detaljer överallt. En markant förbätt... 17/07 Förstår inte riktigt vad du vill ha sagt. Gameplay-trailern ser ju inte alls lika bra ut som det som tidigare har visats. Hår ser ju lika hemskt ut som det alltid gjort i AC. Det enda som imponerar någolunda är väl ljussättningen, men det mesta annat... 16/07 Jag har för mig att AssCreed II gick att spela med italienskt tal. Man borde rimligen kunna spela detta på franska med undertext. Snyggt ser det i alla fall ut. 15/07 Gud vad jag är trött på alla dessa Assassins Creed. 15/07 Ser sjukt bra ut. Kommer garanterat bli sjukt kul också. Kom ihåg när första bilderna på Unity kom ut, vilket jäkla tjat det var på att konsollerna inte kunde få spelet att se så snyggt ut bla bla bla. Här har vi beviset :) 15/07 Men hittills har väl inte de dragit ner något på de tidigare Ac spelen så detta borde ju bli bra!! 15/07 Men alltså varför talar alla ren engelska!? Tidigare spel har dom ju haft brytningar och accenter tillhörande land det utspelar sig i, snacka om att det saknades känsla! 15/07 Ser iaf bättre ut än 4an. Jävla båtåka hela tiden, lär väl försöka kämpa sig igenom det nångång för storyns skull.... 15/07 Med tanke på hur Watch Dogs såg ut ska man nog inte räkna med att det är så där himla snyggt som dom försöker ge intryck av. As-packad mördare jagar gubbar på taket och fastnar i allt, ja det kan man dock lugnt räkna med. Skönt när man får döda dem dock... 15/07
Skicka en rättelse