Än så länge har #Bioware gett oss sparsamt med information om nästa del i #Mass Effect-serien, men spelet är åtminstone under utveckling. Och de behöver vår hjälp. Ett frågeformulär samlar åsikter som utvecklarna sedan ska använda för att forma #Mass Effect 4.

Bland annat undrar de vilka aspekter av det nya spelet vi ser mest fram emot, hur våra spelvanor ser ut och vad vi uppskattar mest när vi lirar rollspel. Hoppa över till frågorna om du vill hjälpa till.

Ge Drew Karpyshyn en stor säck med pengar och full artistisk frihet och bygg resten efter det så är problemen lösta. 22/07 Det enda de behöver är att tänka ME3 och sedan göra tvärt om. 17/07 Nej jag tänker inte ge dem feedback. Jag trodde de hade "artistisk integritet" som gjorde det helt okej att skriva dåliga berättelser och ändå landa 10/10-betyg everywhere. 16/07 Förstår dig, hade själv svårt att ta mig igenom det. Fick verkligen kämpa för speltiden. Tyckte spelet var riktigt tråkigt och blev verkligen besviken gentemot de förväntningar man hade innan... 16/07 Det jag gillar bäst är själva gemenskapen hos en besättning på ett rymdskepp samt att det var roligast i me2 då man hade många sidospår och mer mystik; trean var alldeles för förutsägbar för mig, från punkt a till b. :) Fortfarande underhållande spel,... 15/07 Nu får du nog lugna dig ett par snäpp... Bara för att man inte håller med dig så är man ingen stolle... När utvecklarna själva höll med om att slutet var så pass dåligt att de till och med fick göra om det (utan att kunna reparera skadan eller göra det... 15/07 Jo, det är precis vad det betyder! 15/07 Flopp? Förutom en högljudd minoritet som ogillade slutet floppade spelet knappast. Samma stollar som röstar ner Diablo III till skräpnivåer på vissa sidor bara för att de ogillar delar av spelen och totalt glömmer helheten Det var ett bra spel på alla... 15/07 Hah jag började skriva en hel uppsats på den där frågeformuläret, hoppas dom lyssnar till fansen! 15/07 Jag skulle säga tvärt om. 15/07
Skicka en rättelse