Amerikanerna trodde att de krossade motståndarna, men fiendens flotta var bara toppen av isberget. När jänkarna sätter fötterna på asiatisk mark tar de sig till drakens hjärta.

Det menar i alla fall en självsäker berättarröst som förklarar premissen för #Battlefield 4: Dragon's Teeth. Förra veckan fick vi en hastig teaser med exploderande tåg, och nu är det dags för ett längre klipp som ni ser nedan.

Fyra nya kartor, fler vapen och sköldar väntar i materialet som släpps för premium-medlemmar idag. Alla andra får vänta till den 29 juli.

Det är skillnad på om man har spelat det, eller spelar det. Spelet är klart mycket bättre än då det släpptes och väldigt mycket bättre balancerat är battlefield 3, som visserligen är väldigt bra med. Aja nog diskuterat. 16/07 Inga nya fordon, men 4 nya skitsmå banor. Visar vart Battlefield-serien är på väg. RIP 16/07 Är bara intresserad av Desert Eagle-pistolen. Små CQB-kartor klarar jag mig utan så länge de inte påminner om briljanta Grand Bazaar. 16/07 Jag har också spelat det. Och jag tycker det är grymt bra, även om det var apstruligt i början. I slutänden så vart det värt pengarna. Så jag spelar på, då det mycket riktigt är mina pengar som jag slänger på ett bra spel. 16/07 Jag har spelat det. Och jag tycker det är skit. men spela på ni. era egna pengar ni slänger på skiten så. 16/07 Hittar du ett bra pris för Premium så är det lätt värt pengarna. Har haft sjukt mycket kul med BF4 som känns mer stabilt än 3:an på något sätt. Har för egen del endast haft problem efter en av patcherna men det fixades i nästa patch. 16/07 Jag svarade för att jag tyckte du hade ett väldans konstigt sätt att argumentera på, även om jag senare såg att han givit dig ett svar tillbaka. Jag hade själv kunnat sagt samma sak som Jinzsxe, och eftersom att du inte skrev vad du tycker i ett PM till... 16/07 förstår inte varför du ens kommenterar mig utan att kika runt före, jag har fått svår av honom och fick ett vettigt svar tillbaka till det jag ifrågasatte 15/07 Antagligen på samma sätt som man i leksaksaffären kan tycka att en Desert Eagle med knallpulver inte känns lika "äkta" som en replika av en Desert Eagle utan att någonsin ha hållit i en riktig Desert Eagle. Så svårt kan det väl ändå inte vara? 15/07 Dra inga slutsatser förränn du har spelat spelet själv. Väldigt trött på folk som trycker ner spel utan att ens ha provat det själv utan utgår från nån stream och massa fjanterier. 15/07
Skicka en rättelse