Det kan tyckas märkligt, det som Kotaku.com rapporterar: att ett musikspel som #Guitar Hero III på något vis råkat skeppas med mono-ljud. Visst är Wii lite prestandamässigt efterbliven, men senast vi kollade klarade den i alla fall av att skicka ut stereoljud.

#Activision hälsar till samma sajt att de känner till problemet - det vill säga att alla ex av spelet till Wii är i mono. Någon enkel lösning på dilemmat känns tyvärr avlägsen.

Enligt ett mail från Red Octane, som man kan hitta i en tråd på GH3 forumet så jobbar de på att fixa nerladdningsbara låtar till Wii. Man kan ju trycka i SD-kort i den om inte det interna minnet räcker till. Har själv ett på 2GB, fast jag har inte lycka... 12/12 precis, ganska trött på att så många gnäller på att nintendo har så dålig grafik - det är klart det ger lite spelkänsla med bättre grafik, men kontrollen spelar ju så roll så mkt mer 12/12 oj märkte inte det klart det ska vara skitkul, skrev nog lite för snabbt:P 12/12 Hur stor är en låt då? Lär ju få plats med en del iaf. Och det går väl att sätta i nytt minne eller har jag missuppfattat det? 25/11 en nackdel med GH till Wii är väl att det inte blir några låtar att ladda ner ? Wii s minne på 512 meg räcker ju inte långt. 25/11 Midis? Guitar Hero? Hört en midi låt någon gång? Midi filerna används enbart för själva tonerna man spelar inte för låtarna. 25/11 hehe vad drygt med mono ljud. 24/11 Förresten ni som har det till WII saknar ni inte publikens ljud i bakre högtalarna när de hejar och tjoar. Typ lite bättre scen känsla? 24/11 De är marknadsavdelningen som beslutat det så att Nintendo om ett år kan landsera det med sloganen "Now in Stereo". 24/11 Ja, om de kunde (som i Guitar Hero) ge spelarna möjlighet att välja mellan högerhänt eller vänsterhänt styrning så vore allt bra mycket bättre, men så jävla långt har tydligen inte utvecklingen kommet :down: För övrigt GHIII på Wii storäger !!! Om nån... 24/11
Skicka en rättelse