Betan för #World of Warcraft: Warlords of Draenor är i full gång och har du ännu inte fått en inbjudan kan du läsa vad det handlar om i vår förhandstitt från alpha-versionen. Utöver obligatoriskt material i form av höjt leveltak, nya grottor och fler uppdrag så väntar ett nytt garrison-system i det kalla området Frostfire Ridge.

En annan välbehövd nyhet är att de gamla karaktärsmodellerna uppdateras med högre kvalitet och fler polygoner. Vi har tidigare granskat männens förvandling, och fortsätter härmed med rymdgetterna. Eller draenei som de egentligen heter. Eftersom de lanserades tillsammans med blodalverna i The Burning Crusade-expansionen år 2007 behövs det inte fullt lika mycket arbete för att få dem att se acceptabla ut. Spana in resultatet här nedan (och ovan) och läs mer på World of Warcraft-bloggen.

Ni tolkar ju dock bara att kritisera eran ideologi som härskarteknik.. Let me break it down for you, bara för att man inte är feminist så hatar man inte kvinnor... Allt är inte svart eller vitt i världen. Jag kan inte vara feminist för mina framtida bar... 12/10 Mhm, så att "jämnstäldister" aka män som hatar kvinnor skulle övervända frasen just nu för att försöka håna feministiska män till tystnad är inget du känner till. För dig är det bara en fin gammal fras från 1890-talet, du ser aaaaaaabsolut inte hur term... 18/07 http://dictionary.reference.com/browse/white+knight <-- Uttrycket är från sent 1890 tal. Se vad ordet betyder, det har ingen härskarteknik inbyggd. Snarare du som inte vet vad uttrycket betyder. 18/07 Riktigt najs! Ser fram emot WoD med min Draenei Paladin! 17/07 Spelet är 9 år gammalt och denna "uppdatering" är som att ändra ett 7 år gammalt spel från "Ultra low" till "Low". Det känns som om dom lade ned dom 5 min som det tog att rendera om texturerna i onödan och kunde hellre lagt till ett DLC i form av en gåe... 17/07 Vita riddare är lika patetiskt som när nassarna försökte få antivit att fastna som begrepp. Härskarteknik som bara 15åringar tar på allvar :) Men det är tråkigt att så många unga män är så osäkra i sig själva så de måste hata kvinnor på nätet. Jag hoppa... 17/07 Rasist. Varför inte svarta eller gula riddare? 17/07 Håller inte med dig. I stort sett alla kvinnliga hjältar är starka individer. Se bara på Dead or Alive, Tomb Raider, Metroid, Bayonetta, Lollipop Chainsaw, Dragon Age osv. 17/07 Rymdkossa 17/07 Absolut, privata sub-reddits är där man kan hålla riktiga konversationer och diskussioner enbart i min erfarenhet. Ville bara dela med mig av det komiska faktum att jag precis hade diskussionen med min vän. 17/07
Skicka en rättelse