Helgens virtuella [[Xbox 360]]-festival Xtival '07 fortsätter idag med nya programpunkter. På schemat står bland annat fortsatt gratis [[Xbox Live | Xbox Live Guld]]-abonnemang, [n=22759 tidigare nämnda] #Halo 3-tävling, nya chanser att vinna Microsoft Points och - bara ikväll - möjlighet att spela demoversionen av #Guitar Hero 3 med ett halvdussin av #Red Octanes utvecklare. För den som verkligen vill utmärka sig finns dessutom chansen att tävla hem priser. I potten - en riktig Gibson-gitarr, det fulla spelet och chansen att spela med Sex Pistols-gitarristen Steve Jones.

Den så kallade jam-spelningen med utvecklarna pågår mellan 20:00 och 21:00 och förutsätter att du lägger till någon av 360-användarna GH EURO DEV 1 (producent Lee Ross), GH EURO DEV 2 (designer Brian Marvin), GH EURO DEV 3 (designer David Stowater), GH EURO DEV 4 (designer Kyle Johnson), GH EURO DEV 5 (producent Tina Stevenson) eller GH EURO DEV 6 (designer Anthony Saunders) på kompislistan. Red Octane hälsar att de som är aktuella för uttagning kommer att få en inbjudan men att man inte kommer att ha möjlighet att låta alla spela.

Guitar Hero 3-tävlingen börjar en timma senare, det vill säga 21:00. För att kunna knipa någon av ovan nämnda priser krävs frånsett flinka fingrar och spelets demoversion en så hög poäng som möjligt i Pearl Jam-låten Even Flow på svårighetsgrad 2. För att redovisa resultatet vill Red Octane se "en bild", som det heter - gissningsvis ett fotografi av bildskärmen - skickad tillsammans med namn, telefonnummer, gamertag och nationalitet till sexpistols@gamewithfame.net.

Sist och i sammanhanget minst lockar arrangören #Microsoft med nya chanser att vinna Marketplace-poäng för köp av arkadspel och annat. Precis som igår skall "den mystiske spelaren" på oklara grunder dela ut poäng till den som enligt nedanstående tidtabell deltar i Xtival '07:s kvällsuppställning:

Skicka en rättelse