#Quake Live är en gratis variant av det mästerliga #Quake III Arena som med enkelhet spelas via den officiella hemsidan. De som föredrar att samla alla sina spel i sina Steam-bibliotek kan snart lägga till titeln den vägen, då en lansering där väntar inom en snar framtid. Detta avslöjades av #Bethesda Sofworks-chefen Pete Hines under det pågående Quakecon-evenemanget.

Mer information än så får vi inte, så nu återstår bara att vänta. Vill man följa Quake Live-turneringen under årets Quakecon ska man rikta webbläsaren mot esreality.

Via Polygon.

Tack till cybo för detta #nyhetstips!
Zliddret: Sluta trolla nu. Det är ju komiskt att du klagar på de "dryga 9åringarna" som du dessutom försöker få support ifrån, ingame. Men tyvärr är supporten för QL lite kass. Detta beror komiskt nog på att för de flesta så fungerar det bara rakt av.... 20/07 jag har vetat länge att den var nerfad i quake live, jag testade quake live redan under beta tiden och redan då upptäckte jag att den var det. Men okej vi säger som så att jag inte visste ett jota innan du sa något. Tycker synd om dig, kan ju säga dig... 19/07 Det är lätt att tro att du trollar när du kommer med helt ogrundade antaganden som att "tror knappast många av dom gamla q3 spelarna finns kvar, nog snarare en gigantisk lögn." när du inte har en susning. Alla gamla proffs från Q3 har gått över till QL.... 19/07 jag är trevlig när jag spelar, jag frågade om folk kunde hjälpa mig då jag förklarade problemet men det blev spydiga kommentarer och enda lösningen dom gav var att kicka mig. 19/07 jag trollar ingenstans, jag testade igår igen på flera månader men slutade då huvudet inte orkade hänga med. Skulle lira idag och man såg menyn bra man såg huden i spelet bra men resterande var svart. Såg bara namnen på mina lagkamrater. Och communityn... 19/07 Du trollar ju bara.. Fortsätt spela Quake 3 du. 19/07 Deras internet klient är bajs, givet, jag får ofta ändra input för musen i konsoll för att ens kunna röra siktet, men communityn är ju dock sämre ju sämre man själv är, jag som suger på quake träffar ju mest på 9 åringar som registrerar sig på alla grat... 19/07 Gav quake live en ny chans, och vad får man vara med om? jo att man ser allt annat förutom banan som är kolsvart. Fick lösningar som inte funkade, spelet är inte bättre, det är ostabilt som fan och communityn där är äcklig till skillnad från vanilla.... 19/07 Rail blev nerfat för att folk träffar mycket mer än de gjorde på Quake 3-tiden. Nuförtiden är det inte helt ovanligt att folk är uppe i 60-70 procent rail och då går det inte att man nästan one-shottar en nyspawnad spelare. Banor som aerowalk skulle kna... 18/07 tycker det är rätt nerdummat om man försämrar railgun bland annat, det som gjorde q3 roligare var ju för att man var tvungen att försöka vara mer försiktig, man kunde inte bara utmana en som körde med rail. Det var inte bara att rusa rakt mot om persone... 18/07
Skicka en rättelse