För en tid sedan startade #West Games, med folk som jobbat med #S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl och #Metro 2033, ett Kickstarter-projekt för sitt spel #Areal. De är sin vana trogen och tolkar än en gång apokalypsen ur förstapersonsperspektiv och med skjutvapen, men det mörka äventyret ska också bestå av moment som skiljer sig från konkurrenterna.

Nu är det bara fem dagar kvar på kampanjen och de behöver ytterligare 12 000 dollar för att säkra projektet. Ett nytt filmklipp med gameplay från en prototyp kanske kan stimulera köplusten? I klippet nedan ser vi en mörk skog, vilda djur och livsfarlig gas.

Intressant:) Mycket stalker vibbar, älskar stalker, detta kan bli något! 21/07 FZ, kan ni sluta göra reklam för en scam? Varna gärna om detta i artikeln (alternativt skapa en ny) så slänger förhoppningsvis inte ett par FZare pengar i sjön. 20/07 För ett spelföretag som verkligen kan sin sak, så är detta väldigt amatörmässigt. Men som sagt, det är ju bara en prototyp, och förhoppningsvis blir allt mycket, mycket bättre, inför lanseringen (om den ens blir av). 20/07 Kan dessutom vara värt att nämna; när jag gick och la mig igår hade kickstartern 37 000 dollar ihopskrapat med 1041 pledges. Nu är det över 60 000 med 1035, 8 timmar senare. Smart sätt att se till att göra det svårare för folk att backa ur. 20/07 Till alla som har gett pengar till detta, STOR varning! Pengarna går till en man som heter Leonid Kovtun, som varit inblandad i flera stämningar och blivit dömd i Las Vegas domstol för scams, inte West Games (som ej var företagsreggat när kickstartern... 20/07 FZ borde lägga in en varning också. Deras kickstarter är sönderspammad för tillfället. Samtidigt har de gått över sitt mål på en väldigt kort tid när det såg väldigt mörkt ut innan. Skaparna har undvikit att svara på simpla frågor under projektets gång... 20/07 Läste deras FAQ ang. att de bara ber om $50k. Att de "sparat ihop egna pengar och kan klara sig ändå" räcker inte som svar för mig. Om de nu lyckats spara ihop så mycket pengar som krävs för att göra ett spel i en sån här skala så borde $50k till inte... 20/07 http://www.forbes.com/sites/erikkain/2014/06/26/areal-kickstarter-raises-huge-red-flags-backers-beware/ 20/07 Precis vad jag tänkte, sånt här tidigt material lockar inte nya människor till produkten utan "teasar" bara de som redan är intresserade. 20/07 Asså, det är 2014 och jag vet att det inte är retail, men den hållningen av bössan... Har han tagit en stelkrampsspruta innan han sprang in i skogen eller? 19/07
Skicka en rättelse