När #The Sims 4 släpps i september får vi klarar oss utan småbarn och pooler. Kan man leva utan dessa klassiska The Sims-komponenter går det att ta del av ett nytt system för känslor och relationer, som verkar bli det stora dragplåstret i nästa inkarnation av spelserien.

Systemet står också mitt i rampljuset i ett 20 minuter långt filmklipp där två av utvecklarna låter oss följa med två bros på deras resa. Bland annat går de till parken och lyfter skrot på det lokala gymmet, och alla aktiviteter influeras av sinnestillståndet hos simmarna. En arg person kan till exempel få ut mer av sin träning, men är inte särskilt roliga att konversera med.

ja, känns inte som detta spel utvecklas så mkt. och samma grafik som från början. uppenbart försök att fiska fram pengar snarare än att göra ett riktigt bra spel. det går bort direkt :) 22/07 Jag kan ge ett svar från mitt håll. Sims hänger kvar i sitt eget träsk. Resten av spelvärlden går framåt medan Sims-serien fortsätter likna sig själv utan att faktiskt bli snygg. Kolla bara på de två karaktärerna, de är knappt ens lika de två som håller... 22/07 Vad är det du förväntade dig utav ett Sims? Är det grafiken eller animationerna du syftar på, eller något annat? Själv tycker jag det ser ut som ett Sims bör se ut, rent grafiskt åtminstone. :\ 21/07 ser skit ut, känns som ett spel för småbarn 21/07 Är jag den enda som faktiskt tyckte om det jag såg? :| Att bäbisar och pooler är borta är fortfarande inget som påverkar mig det minsta, snarare vad som kanske annars saknas. Men av det vi fick se i videon tyckte jag om. :) 21/07 Känns verkligen som The Sims 3: Enhanced Edition 21/07 Jag spelat The Sims sedan sims 1, men efter att sett det här lite så vet jag inte. Tanken på alla expansioner som ska kosta ca 300-500kr styck och det lär vara minst 10 av dom och grafikmässigt och byggmässigt vara identiskt till Sims 2 och 3 så vet jag... 21/07 Fanboy/girl-ismen i YouTube-kommentarerna är enorm :o Alla som kommer med kommentarer om saker som verkar uppenbart dåliga (som att EA/Maxis tydligen tagit bort en hel del grejer som varit grundfunktioner i tidigare spel) blir snabbt ombedda att hålla... 21/07 Ser så sämst ut! "Ryan är väldigt arg just nu så han kan göra arga armhävningar" Så ser han inte ens arg ut i ansiktsuttrycket... Jag såg en gång framemot det här, men inte längre... Dessutom att de har lagt dit Premium som med Battlefield och andra EA... 21/07 Undras om de äntligen fixat så man slipper det jäkla tråkiga med grundbehoven till sin sim som man tröttnar på efter 3 gånger. 21/07
Skicka en rättelse