Ubisofts öppna värld blir antagligen inte vackrare än så här.

Mycket av snacket kring #Watch Dogs har handlat om grafiken. Vilket egentligen inte är så konstigt då #Ubisofts actionäventyr i Chicago burit många nextgen-drömmar de senaste åren. Kruxet är att debatten till största del handlat om varför spelet var snyggare 2012 samt varför det fortfarande fanns filer gömda i pc-versionen som trimmade grafiken.

Federico Rojas TheWorse Mod har haft ett syfte: att få pc-versionen lika flådig som för två år sedan och få spelet att flyta på bra. Och nu är han i mål, nu har 1.0-versionen släppts och Federico kommer inte släppa fler uppdateringar och ser fram emot semester.

Med andra ord, har du inte testat TheWorse Mod ännu är detta ett lysande tillfälle. Watch Dogs blir antagligen inte vackrare än så här.

fail dog ..har skiten har inte spelat mer en tio min ..det va så tråkit 23/07 Tillåt mig hånskratta. Ubishit har själva sagt att vissa high end configs har stuttering och att de jobbar på det. Vem skulle tro att de fortfarande inte fixat det efter två månader...jävla skräp. 3570K@ 4.4GHz 780Ti 3GB 16GB RAM Upplever stuttering på... 23/07 Med Maldo textures, ja. Utan Maldo textures, nej. 23/07 i7 4770k, GeForce Titan och spelet på Samsung-SSD. Jag tycker att spelet borde flyta på även om jag har nåt enstaka program igång i bakgrunden. 23/07 Du hör fel, modden använder en hel del resurser som inte finns med i standardspelet. 23/07 Kan man ändra tillbaka "vyn" på Aiden så den blir original igen?? 22/07 Skulle säga att theworse modden räddade spelet för mig, både grafik och prestandamässigt. Synd att den inte kunde rädda det gameplaymässigt också. 22/07 Är bedrövligt att dom överhuvudtaget kan släppa ett spel till pc dra ner på inställningar för att konsoller ska verka bättre än vad dom är, undrar vilka dom fått pengar av båda troligtvis ( skäms speciellt microsoft som hävdar att dom bryr sig om pc for... 22/07 Nu var det i och för sig inte jag som påstod att Skype slöar ner datorn, utan den tidigare postaren. Du har rätt att det är en relativ procentsats, därav min kommentar att du får ha en väldigt gammal dator för att ens märka av att programmet körs i bakg... 22/07 0.03 till 0.09% på en dator från 2006 är ev inte 0.03 till 0.09% på den dator, vilken det nu är, du fått siffran 0.03 till 0.09% från. ivf skulle antagligen inte detta relativa snåla program orsaka en märkbar förändring på en 2006-burk som hade klarat... 22/07
Skicka en rättelse