#Assassin's Creed: Unity lönnmördar alla ambitioner att släppas på Xbox 360 och Playstation 3, vilket gör att vi kan börja snacka nextgen på riktigt. Med de gamla klenoderna ur vägen kan vi höja ribban för vad som är möjligt rent tekniskt. Om Assassin's Creed: Unity lyckas? Det vet vi först när det släpps senare i år, men #Ubisoft själva menar förstås att de utför stordåd.

I en ny trailer kan vi se hur den nya, modifierade motorn arbetar för ökad filmisk känsla och realism. Avancerad ai utlovas, likaså smidigare kontroller och fler sätt att undvika döden med flyktvägar och stridsteknik. Spana in alltihop här nedanför.

Att Watch dogs inte riktigt gick hem till alla gör inte att deras största spel genom tiderna assassins creed serien som sedan 2007 vart en enorm hit för både mig och många andra där ute. Kommer inte floppa då de lägger mer tid på att de ska bli bra. Vem... 26/07 Vem bryr sig? Jag har riktiga problem att oroa mig över. Att Ubisoft gjorde ett "kasst" spel är det sista jag tänker på. Blir spelet bra, kul för oss. Blir det kasst, synd. 25/07 Litar folk fortfarande på Ubisoft?! Har ni inget lärt er efter "Watch Dogs" till PC skandalen? Suck 25/07 Ok, då ska jag ta och förklara för dig, så bra jag kan, om varför jag anser att Assassins Creed inte kommer fungera bra i co-op (om inte nu din kompis spelar PRECIS som du gör). Jag gillar att sitta å titta på fienden, se deras rutter å planera hur jag... 24/07 Bara grejen att dom äntligen lägger till en vettig stealth mekanik (får vi hoppas iallafall) gör ju grymt mycket 24/07 +1 Riktigt nytt lyft uppåt, ser verkligen emot att få spela det snart! :) Haters gonna hate, fans gonna love! thats it! 24/07 Jag vet inte om det är för att jag är nyvaken eller inte, men du gör en rätt irriterad med din dumma logik. Då lär du ligga sömnlös för varje nytt spel som innehåller något nytt, eftersom det har tagit fokus från "single player storyn". Det är ju inte... 24/07 Visst finns det inget som hindrar mig att spela ensam... Men om fokuset ligger på co-op så är har single player hamnat på efterkälken. Och genom det så kommer single player delen vara sämre och inte fungera lika bra som co-op delen, då fokusen faktiskt... 24/07 men jag har inga vänner hur ska jag klara av dom svåra uppdragen? lolz. ser bajs bra ut. givet köp på ps4:an 24/07 Black Flag så ruskigt bra ut på PC, så man kan ju hoppas på att det här kommer se bättre ut på PC med. :) 24/07
Skicka en rättelse