Lyckligtvis skjuts Dragon Age: Inquisition bara fram en månad.

Förseningarnas dag råder för #EA. För en stund sedan berättade vi att #Battlefield Hardline-releasen flyttas från oktober till någon gång under nästa år. Nu nås vi av nyheten att även #Dragon Age: Inquisition skjuts fram. Lyckligtvis blir smällen inte alls lika hård då det planerade datumet 7 oktober istället blir 21 november.

Mark Darrah, övergripande producent, säger att även om de extra veckorna inte låter som mycket betyder de desto mer för teamet. Inquisition kommer att bli ett bättre spel av den extra tiden, lovar han. Polering, polering, polering står på schemat.

– Sedan vi började arbeta på Dragon Age: Inquisition för nästan fyra år sedan har vårt mål varit att skapa den bästa Dragon Age-upplevelsen någonsin. Just detta mål har motiverat många av våra beslut: att flytta över till Frostbite, ta tillbaka rasval och customization, förbättra den taktiska kameran, bygga ett team av karaktärer vars relationer utvecklas baseras på dina handlingar och, allra viktigast, att bygga en episk story som spänner över nationer som hämtar stoff från både tidigare spel och tar dig till många nya platser i Thedas.

Skicka en rättelse