Idag släpptes första delen av #Hearthstone: Heroes of Warcraft-expansionen Curse of Naxxramas. Det är ett äventyr för solospelaren där det vankas återbesök i den hiskeliga rädinstansen från #World of Warcraft. Arachnid Quarter står först på tur, och är du på hugget och aktiverar spelläget inom en månad kan du köra den delen helt gratis. Övriga fyra delar kommer kosta 56 kronor eller 700 guld styck.

FZ utsände härjar för fullt bland spindelnät och elaka bossar. En recension är att vänta inom kort, men fram tills dess får ni hålla till godo med den nya trailern för expansionen.

Hehe, själv har man ju bara basickort, förutom några enstaka Rares som jag fått från packs. Har inte spelat HS på över tre månader, så mitt Arena-medel gick ned från 5-6 vinster till 1-2 vinster, så jag har inte fått särskilt många kort alls. 24/07 Det är dock otroligt enkelt att lista ut det. I mean, vilka minions är bra att spela om man är tvungen att plocka upp dem igen hela tiden? Nu kommer du inse hur enkelt det är... 24/07 Hade heller inga problem med Maexxa på HC efter lite tweakande. Simpel druidlek med oracle och liknande som tömde henne på kort kort samt Earthen Ring Farseer, Voodoo doctor som höll mig vid liv och segade ner henne. 24/07 Har inte Alexstraza heller, utan satte ihop en gimmicklek som hunter med unleash, timberwolf och knifejuggler. En gigantisk hyena avslutade henne. För att överleva ibörjan använde jag mig av freezing trap och misdirect, dock ej samtidigt. Maexxna var... 24/07 Första försöket som Mage efter att jag la in Ironbeak Owl, Mind Control Tech samt Earthen Ring Farseer i leken. Slutade med att jag hade 10 kort på handen, hon 0. Väldigt lätt att läsa den AI:n, och manipulera situationen där efter. Förstår inte varför... 24/07 Well klar du kan köra charge drops,och köra bra battlecry:s som jag sa ovan det går men inte lönt, det är som att säga ja men låt oss göra det svårare för oss själva. Men det är klart det går. 24/07 Du behöver inte någon legendary för att slå Maex på heroic, bara bra battlecrys. 24/07 Klarade hela första vingen under en förmiddag. inkl class quests och HC. tittade inte på några guider, och har inte Alexztraza. När jag tog sista, så körde jag mage, med mycket control, boardclear och billiga kort med grymma warcries. Ganska lätt och... 23/07 Förstår den hemska tanken att behöva spela mer än 1 game för att få ut hela spel upplevelsen. 23/07 Jag tycker bossarna var lite för enkla. Sen är hela jävla spelet uppbyggt på tur så det är svårt att avgöra. Slängde ihop dessa två builds på under 5 minuter var efter att jag totalt failat med mina vanliga builds. På Heroic tog jag första två bossarna... 23/07
Skicka en rättelse