Det är bistra tider för dig som vill komma till vinterns #DreamHack men som ännu inte säkrat en biljett. Evenemanget är nämligen helt utsålt.

När biljettförsäljningen inleddes tog det bara tre timmar innan 5 000 biljetter hade gått åt. Ungefär 20 timmar efter säljstarten var alla datorplatsbiljetter slut. När arrangörerna därefter öppnade för fler platser var lyckan kortvarig för de platshungrande. Nya biljetter släpptes, bland annat 1 000 stycken sittplatser i en separat e-sporthall. De tog slut precis lika fort.

Totalt har därför DreamHack slagit nytt rekord med 8 300 sålda datorplatsbiljetter. När DreamHack i december 2006 slog rekord i Guinness rekordbok var det med 7 788 anslutna datorer. Alla tecken tyder därför på ett nytt världsrekord för datorfestivalen, men den enda chansen att komma in för dig som inte har en biljett är numera som datorlös besökare.

Amen, skulle aldrig vilja åka till nått sånt här :P 27/11 DH suger det är bara massa fjortisar som skriker och kastar mat som inte kan vistas bland folk.. nä fyfan för sånt ärligt talat dh blir bara större men sämre år efter år.. 27/11 DH var väl mest kul för att man äntligen kunde träffa folk man träffat genom nätet IRL. LAN-känslan är ju som bortblåst, tycker jag. Men på det stora hela är det en trevlig upplevelse. Åker inte heller i år. Om ändå tid varit något man kunde spara... 27/11 så jävla piss att man har projektarbete och missar DHW för första gången, sedan man började besöka det 2003 :( 27/11 De har personal på området som städar duschar och toaletter regelbundet. Hygien har aldrig varit problem, så länge du är beredd på att din granne kan lukta pyton. Tyvärr ska man själv inte dit i år, men har ändå inte tid så inget at göra åt. 27/11 Lustigt. Toa'n är nog det enda ställe jag INTE vill besöka på dreamhack efter att 8000 coladrickande datanördar besökt den *flin* Du gör nog rätt i att okupera en från första dagen, se bara till att aldrig lämna den så någon annan kan ta den ;) 27/11 Jag får sktynda mej ock boka då:) eller snå någans annen bljett:) 27/11 http://web.dreamhack.se/ 27/11 "Det finns platser kvar till DreamHack Winter 2007. Det är nu försent att förboka - köp istället din biljett vid entrén! Välkommen till Elmia!" http://tickets.dreamhack.se/ 27/11 Jag kan sitta på toa med min bärbar bara jag får tillgång till nätet där :P 27/11
Skicka en rättelse