Klarar spelhjälten också att bli en filmhjälte?

Den som väntar på Uncharted-filmen får – vänta. Den 10 juni 2016 siktar #Sony på att låta Nathan Drake inta den stora bioduken, enligt The Hollywood Reporter. Senare i år ska produktionen ta sin början. I olika skeden har David O. Russell och Neil Burger nämnts som regissörer men den som kommer att slå sig ner i regissörssätet blir ingen mindre än Seth Gordon, känd för The King of Kong och Horrible Bosses.

Liksom regissörer har bytts har även manuset bytt skepnad. En tidig version skrevs av Marianne och Cormac Wibberley, kända för National Treasure-filmerna. Nu är det istället David Guggenheim, pennan bakom Safe House, som skriver.

Men (och det är ett viktigt "men") vem som ska spela Nathan Drake vet vi ännu inte.

well... efter att nyligen ha sett igenom den smörja som indiana jones-filmerna är (snacka om att inte åldras med värdighet!) känns det ju som att vad som helst kan göra genren gott. 25/07 Håller inte med. Han kanske inte ser identisk ut men han är inte långt ifrån med lite skägg. Sen att han definitivt kan bära upp Drake:s stil är ingen nackdel heller. Jag tycker då inte att han är likadan i varje roll, men hur som helst är hans manér i... 25/07 Som tvillingbröder ;) http://goo.gl/qMjMiv http://goo.gl/D0YkAP 25/07 Matthew Fox liknar Nathan Drake galet mycket. Klart han ska ha rollen. 25/07 Nej jag har också väldigt svårt att se hur det skulle kunna bli en bra film. Spelen är några av de bästa jag spelat men det är ju just spelandet som gör det hela, storyn i sig håller inte för en film även om den är ovanligt bra för att vara ett spel.... 25/07 Nick Nolte hade varit perfekt som Sully i varje fall. 25/07 Kommer bli en märklig film. Jaga en skatt och sen skjuter han ihjäl 5988 fiender ala Arnolds Commando. Men en ny Commando skulle vara grymt så blir nog en bra film. 24/07 Borde bli Johnny Knoxville som spelar Drake haha ;) 24/07 Att göra en film av ett spel som är som en film.. kan väl aldrig sluta bra. Gillar helt klart Uncharted och skulle gärna se en film men risken för att det bli sämre än förväntat är stor. Hoppas dock den blir nice, ala Indiana Jones när man var liten på... 24/07 Du skämtar? Han är för rund i ansiktet och allmänt för...stor...och han är likadan i all roller och det passar inte här. 24/07
Skicka en rättelse