#Middle-Earth: Shadow of Mordor utspelar sig mellan The Hobbit och Sagan om Ringen och låter oss hugga huvudet av så många orcer vi bara orkar. Ett koncept som gör att spelet mycket väl kan slå sig ur den tunga licensskuggan, enligt vår förhandstitt.

Men utöver slafsiga strider så blir det också ett matigt manus som förhoppningsvis lever upp till arvet från böckerna. I klippet nedanför får vi lära oss mer om bakgrundshistorien och träffa en vriden karaktär ni säkert känner igen.

Kan man kanske säga. Sauron visade Alverna hur man gjorde ringarna men hade inget inflytande över dom tre alvringarna i sig. 06/08 Fast kommentaren skrev ju "under Saurons inflytande", och det är ju riktigt på så sätt att ringarna skapades med kunskap som Sauron gett alverna (och att de därigenom inte var fullständigt befriade från honom). Har å andra sidan inte stenkoll på Tolkie-... 28/07 Var som jag tidigare berättat LOTR "nörd" när jag var ung. Nu ser jag väl detta mera som Peter Jacksons version med eventuellt Andy Serkis som Gollum. Även om de inte ÄR inblandade. Så verkar de göra en större världsutveckling i Tolkiens anda. Som Peter... 28/07 Inte 100% riktigt. Sauron var inte delaktig i skapandet av alvernas tre ringar. 28/07 Den andra är en påhittad karaktär som heter Talion och är huvudperson i spelet. Mer om honom finns här. http://shadowofmordor.wikia.com/wiki/Black_Gate Så chansen finns att han kan ha Dúnedain eller numenorien blod i sig, och mycket av det blodet har... 28/07 Watch Dogs fick 82 awards på E3 2012, så awardsen betyder inte ett skit :P Men får väl hoppas att jag har fel och kanske fixar mig ett "demo" vid release :) 27/07 Fick lite gåshud.. kanske blir köp ändå x) 27/07 Men, men vem är den andre i trailern? Han kan ju inte vara en av Dúnedain eller en numenorier, men för att Celembrimbor ska söka upp honom så måste han ju vara någon av betydelse.... Dags att rota litet i The History of Middle Earth kanske... Han skulle... 27/07 https://www.youtube.com/embed/z9Uz1icjwrM 27/07 Blir köp till PS4. 27/07
Skicka en rättelse