Vi är många som väntat oss fördärvade på filmatiseringen av #Blizzards Warcraft-universum. Nu har vi fått lite mer kött på benen och blivit än mer otåliga på att filmen får preimär om drygt två år.

Regissören Duncan Jones passade under Comic Con på att diskutera filmatiseringen av Warcraft med fansen och vi får bland annat reda på att fokus kommer ligga på konflikten mellan orcher och människor. Vikings-skådisen Travis Fimmel kommer att spela en människokrigare iförd svart rustning med detaljer i guld. Paula Patton ska spela en orch som enligt Comic Con-bilderna var upptagen med att slicka på någon. Ben Foster iklär sig rollen som Medivh. Enligt rapporter ska orcherna se väldigt verkliga ut och effekterna vara i toppklass. Vi har även fått en extremt kort och rätt tråkig teaser som visar upp filmens logotype.

Jag tror denna film kommer va ganska mycket "Straight Forward". Det vill säga, Monstrerna mot människorna med en linjär linje som tittarna kan fokusera sig på. Sen WoW kom så har loren blivit så dynamisk, fulla med kurvor och labyrintartat, det är det... 29/07 All warcraft story efter TFT är ju kass endå så lär ju bli en floppfilm. Varför inte satsa på starcraft istället? mycket bättre lore att ta från än detta wannabe-disney trams som warcraft blivit till. 29/07 Steven Seagal som shaman. 28/07 De borde ha visat upp någonting bra mycket tidigare ,det är det jag menar. 28/07 De som postar på IMDB sen när filmen har släppts kommer antingen ge den 1/10 för de stör sig på något som inte stämmer helt med spelet...eller 10/10 för de är fanboys :P 28/07 Fast... filmen är färdiginspelad och det är postproduktion just nu. Vi ska nog vara glada för det lilla vi fått. Gissar att en ordentlig trailer visas under Comic Con eller Blizzcon nästa år. Hade inte gråtit mig till sömns om vi fick lite mer kött på... 28/07 Nice! ska bli roligt o se om det här blir bra! tror att polarna o jag kommer säkert se den oavsett :) 28/07 Nu får du ge dig...du ska fan inte stressa ett sånt här projekt. Fattar du hur de har fått kämpa som djur bara för att få logotypen klar? För att inte tala om att de var osäkra på om de stavat rätt! 28/07 På 5 år har de lyckats göra en loga! Good job! 28/07 Heh, dem som började spela Warcraft när 3 kom eller tillochmed så pass sent så någon gång under World of Warcraft är oftast clueless, de bryr sig inte så mycket om själva storyn/loren heller mer än att dem får "aspergers" på vissa karaktärer för att den... 28/07
Skicka en rättelse