Expansionen som firats mer än huvudspelet får en fristående och kraftigt uppgraderad version.

När anrika Shadowrun återvände till sina isometriska rollspelsrötter i fjolårets #Shadowrun Returns mottogs det väl. Men än bättre gick det faktiskt för expansionen Dragonfall, som Metacritic-snittar på 81 av 100. Detta att jämföra med huvudspelets 76.

Nu har #Harebrained Schemes beslutat att släppa expansionen i en ny, fristående och kraftigt uppgraderad director's cut-version. Releasen äger rum i september.

– Med Shadowrun Returns fick vi feedback om några saker spelarna ville se förbättringar, eller helt enkelt mer, av. Vi har också fått många förfrågningar om en standalone-version av expansionen – då den narrativt sett är oberoende kampanjen i Shadowrun Returns ville spelarna kunna dyka ner direkt i den, skriver Dragonfalls game director, Mike McCain, i en uppdatering på Kickstarter.

Några direkta detaljer vad uppgraderingen innebär får vi inte förrän under augusti men bland löftena syns "nya features, nya uppdrag och ny art". Klart är att alla som äger Dragonfall sedan tidigare och alla som backade Kickstarter-kampanjen kommer att få spelet utan någon extra kostnad. Gott så.

Skicka en rättelse