Något för veteranen, något för nybörjaren. Den fanskapade Warcraft-filmen har båda delarna.

Warcraft-världen – från 1994 års #Warcraft: Orcs & Humans till 2014 års #World of Warcraft: Warlords of Draenor – har en rik historia som ständigt växer sig större. Men den blir samtidigt allt svårare att greppa och vi gissar att det är just därför youtubaren Nobbel87 försökt sig på en komplett historia om denna fantastiska fantasifulla värld som förfört oss under tjugo år.

Hans The Story of Warcraft-video, som du ser undertill, är lite av nybörjarens guide till Warcraft men pekar dig samtidigt vidare åt nya riktningar och nya filmer. Nobbel87 är, förstår ni, knappast en gröngöling i sammanhanget. Med andra ord: här finns något för dig som bara vill ha en begriplig och visuell överblick på 40 minuter, men om du vill kan du slussas vidare till filmer som ger en än mer djupare förståelse.

Faktist skåning själv ville bara ge ett exempel :DD 30/07 En skåning!? Usch fy tusan. Ursäkta mig Nedeländare, det var inte meningen att förminska er så. :P 30/07 Trevligt. Visserligen visst man redan allting och han missade/skippade en del ganska betydelsefulla saker så som vad Illidan gjorde för att bli bannlyst, hur högalverna bannlystes över havet, Nefarian's experiment, Qiraj-insekterna, att Staghelm skapade... 29/07 Nederländerna :) säg för guds skull inte holländare till en nederländare dom blir skit sura :D Som att säga en svensk är skåning bara och inget annat, tom mildare än så. läs på lite om holland och varför det är så faktist rörigt som fan och väldigt intr... 29/07 Vad kul att Nobbel får lite uppmärksamhet! Han är bra! :-) Han är från Holland för er som undrar. 29/07 låter som han kommer från finland 29/07 Intressant och människan är väldigt inlevelsefull när denne pratar. Kanske lite för inlevelsefull emellanåt, och pratar rätt fort så det är svårt att höra vissa stycken men överlag mycket ambitiöst och bra utfört. 29/07 Verkar väldigt intressant, men får tyvärr psykbryt av att lyssna på honom 28/07 Wc2 och wc3 lätt. Wow har jag aldrig ens rört. 28/07 Jobbig att lyssna på. Märklig accent som bryter igenom. Men angående omröstningen. Helt klart Warcraft II. Som vi spelade det i LAN. Plains of Snow på repeat. Det var väl spelet som mer än något annat definierade spelserien, som satte fart på serien och... 28/07
Skicka en rättelse