Mellan 28/7 och 2/8 äger prideveckan rum i Stockholm, det är en HBTQ-festival som blandar fest med allvar. Detta året har Webhallen och RFSL ett samarbete som mynnat ut i Playstation 4 Gaystation Edition. En världsexklusiv konsol klädd i regnbågens färger.

För många unga kan spelvärlden bli en tillflykt för att undkomma glåpord, eller värre, i det verkliga livet. På Webhallen är vi gamers i hjärta och själ, måna om att så många som möjligt skall få möjlighet att känna sig välkomna och ta del av världens största och snabbast växande intresse; tv- & datorspel.

Konsolen auktioneras ut på Tradera och är i skrivande stund uppe i svindlande 18 700. Intäkterna kommer oavkortat att gå till RFSL Newcomers, en del inom organisationen som arbetar med asylsökande, papperslösa och nyanlända hbtq-personer.

Är bög och håller fullständigt med. Pride-rörelsen är sjuk. 03/08 hahahahha 01/08 Snälla, bunta inte ihop mig och alla homosar med det där patrasket. "Vi" är inte en homogen grupp som alla är med i RFSL. Jag äcklas av dem. 01/08 Jag är öppet emot trångsinta jävla idioter som du som ska ska ha en åsikt om vad andra människor väljer att göra med sin kropp och vilka de ligger med och inte. Jag anser att du behöver banka in lite vett i din hjärna om du ens har en hjärna dvs... 01/08 Så länge som dessa frågor skapar denna "debatt" så finns det självklart ett behov av pridefestivaler m.m. När acceptansen är likställd med alla andra i samhället kommer dessa tillställningar dö ut, både hbtq och Fi har ju som endamål att lyckas göra sig... 01/08 Jag vet nyfödda dödas, jag frågade dej om du tycker det är normalt och accepterat beteende bara för djur gör det? Homofobi finns bara inom mänskligheten för mänskligheten är mycket mer intelligent och sofistikerad art än andra djur och inte agerar för... 01/08 Ja, även nyfödda mördas. Googla gendercide. Jo, det är säkert många som vill bli del av en hatad grupp av personer som dig... väldigt vettigt. Troende dras för att den gruppen är överrepresenterad vad gäller misinformation om biologi, evolution, psykolo... 31/07 När jag drog exemplet om att djur i naturen kan döda alla sina ungar menade jag naturligtvis att en mamma dödar sina nyfödda barn, inte Foster i magen som vid abort. Sen som du själv säger sitter könsidentiferingen i huvudet och inte mellan benen. Många... 31/07 fint ändå att det finns de som inte gör skillnad på folk och folk. http://www.artdrum.com/IMAGES/TAYE_DRUMS/PROX_DRUM_SETS/Pink_ProX_Drum_Set.jpg 31/07 Det är just det det är. http://pactiss.org/2011/11/17/1500-animal-species-practice-homosexuality/ Det genomförs massvis med aborter bland människan, så hur skiljer vi oss där? Har inte vi krig också för att ta ihjäl varandra? "förebild just nu kommer... 31/07
Skicka en rättelse