Nästa del i #Unreal Tournament-serien blir inte någon fläskig AAA-produktion där miljontals dollar pumpas in i utveckling och PR-maskineri. Däremot tar den lilla gruppen utvecklare hjälp av communityn för att bygga en arena-shooter för framtiden, som dessutom blir helt gratis för alla att spela.

I ett nytt filmklipp berättar #Epic Games mer om utvecklingen och passar på att visa upp tidig gameplay från halvfärdiga kartor. Tempot ser ut att vara högt och nostalgimätaren visar imponerande siffror när några vapen från förr skymtar förbi.

Nja, Jag vet inte jag, hittade dessa två filmer: UT99: Kanske inte den absolut bästa filmen. https://www.youtube.com/embed/hfrg-PCYg88 QW: https://www.youtube.com/embed/cALELmIo8zk Tycker man ser en väsentlig skillnad.. Vet at QW är typ en modd, men i... 02/08 Jag skrev inte det du citerade mig att ha skrivit. Lagbrott! ;) Det var inte quake 2 som konkurerade med ut 99. Asteroids var också snabbt... men... inte relevant. 31/07 Destruktiva miljöer eller åtminstone väldigt interaktiva på ett fysiskt sätt vill jag se! 31/07 Den enda Quake 3 videon jag hittade av okej kvalite.. https://www.youtube.com/embed/c6LGvR1EvhE Strafe Jumping(och circle jumping) hette de inbyggda teknikerna för snabb rörelse och om man inte använde dem var man helt enkelt en noob. Flera ställen var... 31/07 Bunnyhopping existerade väl inte i UT, så för dem som spelade "normalt" så kan jag också tycka att UT var snabbare. :P 31/07 CastorFiber Exakt vad gick dubbelt så fort i ut99 som i quake? UT99 https://www.youtube.com/watch?v=lWFBxa5Qp5k Quake 2 (det långsammaste av quakarna) https://www.youtube.com/watch?v=d9OAwvWlBrk 31/07 Fastnade aldrig för quake (eller de senare UT-spelen för den delen) men jäklar vad jag gillade UT99! Hade nästan glömt bort det, var tvungen att kika på lite youtube-klipp från Facing Worlds...åhh, nostalgi :) 31/07 Läser ni fel i historiebäckerna? UT99 gick dubbelt så snabbt som quake och hade mer sköna moves, efterföljarna blev aldrig riktigt lika sköna och fordonslägen och för myckett lull-lull sänkte upplevelsen en hel del för mig - jag ser fram emot detta. Vem... 31/07 UT99 var det bästa utav UT spelen. Men tycker fortfarande att lite kvickare moves vore trevligt. 30/07 Kan ju säga att det inte är som UT99 när det kommer till movement, då det skiljer sig enorm mycket till 2003/2004. Jag köpte bägge spelen, men slutade alltid med att jag gick tbx till UT99 och spelade. Har spelat det sen ungefär 2000 fram tills nu. Tyck... 30/07
Skicka en rättelse