Betan för den femte WoW-expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor är i full gång, och det går att testa lite av det ack så viktiga gruppmaterialet. Youtube-gänget FatBossTV har kastat sig in i Grimrail Depot – en dungeon för fem personer, som bjuder på något utöver det vanliga.

Stora delar av instansen utspelar sig på ett tåg i rörelse, där det gäller att slå sig fram mot Iron Hordes arga orcer och sluga goblin-ingenjörer. Hur denna tidiga version av instansen yttrar sig kan ni se i klippet nedanför.

Så läckert! Tänkte precis som många andra på Turtles in Time och Unreal Tournament när jag såg detta! Älskar tåg-maps!!! 31/07 Fick mig att tänka på Turtles in time: https://www.youtube.com/embed/EQunJ2nRvYQ 30/07 De har pratat om det ända sedan de första expansionerna, och har varit mer och mer inne på det för varje iteration - trodde det skulle bli av, om inte annat, nu till MoP, med tanke på vad siffrorna är uppe i nu. 30/07 Japp, just för att de inte ska vara onödigt höga siffror 30/07 Du menar precis som när striden är på en bro och man knuffas över kanten? Eller i en grotta och hamnar i en giftpöl? Eller på en klippa och ramlar ned? Eller i ett vulkanlandskap och trillar i lavaplurret? Eller...... nej, inte så nytt och mobs med knoc... 30/07 Har de sänkt mängden skada man kan göra i denna expansion? Samt health/mana osv? 30/07 Jag tycker verkligen att WoD ser lovande ut. Problemet jag har med WoW generellt är deras "new content" releaser. Personligen hade jag hellre raidat de tidigare tiersen längre än att sitta på sista tieren 8-12 månader. Hursomhelst, blev biten i betan... 30/07 WOW! 30/07 Har saknat något liknande sedan den där unreal-banan, men har aldrig spelat wow och tänker inte börja. :-) Hmm, nu måste jag nog se ett visst Firefly-avsnitt igen. Tåg! mmm... 30/07 Dom har faktiskt lite mer än bara det som gör det bra. Går man utanför kanten dör man tex, finns mobs där med knockbacks osv. Med tanke på att de inte kommit mycket nytt på instans-frontent på rätt länge tycker jag denna ser bra ut i alla fall. 30/07
Skicka en rättelse