I Dragon Age: Inquisitions nya trailer fokuserar Bioware på både taktiska och actionstinna strider.

Den kanske allra känsligaste punkten i #Dragon Age: Inquisition – i synnerhet för pc-spelarna – är hur #Bioware kommer att tackla striderna. För när #tvåan släpptes stod det klart att studion hade tagit ett rejält kliv åt actionhållet och slopat den taktiska vyn.

I Inquisition är den tillbaka, men Bioware går på "alla ska med"-linjen och låter även dem som diggade tvåans hårdnackade action få sitt. Men kan verkligen alla bli nöjda? "Javisst!", om vi ska tro Bioware. I den första av en serie filmer som ska ta oss närmre det nya drakspelets olika features är det just stridens hetta som står i centrum.

Mhm, det är så jäkla tråkigt. Amerikaner vet tydligen inte att mindre är mer. Men se på Amerika, landet där allt är så jävla överdrivet. Stekarna, vapnen, deras kroppar o.s.v. Sicka tomtar alltså. 01/08 Lyckas du hitta något bättre, säg till... Du kommer inte lyckas. Simma lugnt! 31/07 Är det ingen mer än jag som reagerade på den "fattiga" grafiken. Är det detta man får och halvtaskigt gameplay blir det inget köp. 31/07 Så Divinity suger? Luktar COD-p12 över dig 31/07 Mums! 31/07 Låter ju bra när dom säger det men det är just detta som är problemet idag!!!!! Stångar huvudet blodigt mot tangentbordet snart, om man ska göra något som passar alla så blir slutresultatet en grå dassig soppa utan djup och utmaning. 30/07 Känns onekligen så, tyvärr. Är lite för "overpowered" på allt, som om det är några jävla superhjältar som slåss. 30/07 Jepp! Det här spelet kommer troligtvis att bli dåligt. Blir tamejfan inget köp, finns bättre rollspel, mycket bättre rollspel att köpa och spela. 30/07 HAha nej men är ingen slump att spel som vet vilken spelarbas dom vänder sig till konstant är älskade och hyllade och även hyllade på troll sidor som Metacritic. (Divinity tex) Men vill gillar man generic AAA spel så go ahead. 30/07 tactical kameran verkar faktist ha tagit bort den största svagheten i DA2 stridssystem. Det kunde vara sjukt störande att ge order och markera rätt i DA2. Ända som jag väl nu saknar från DA:O stridssystem är möjligheten att köa orders. Lite jobbigt att... 30/07
Skicka en rättelse