Nu är det officiellt - mer eller mindre. Cryteks lead animator Steven Bender har i alla fall nämnt att studion har konkreta planer på en uppföljare till #Crysis.

Det var på Berlinmässan Lichtblick4D Meet & Greet som Steven Bender nämnde planerna på en uppföljare och att #Crytek kommer satsa ännu mer på grafiken framöver - framför allt vad gäller detaljerna i karaktärernas ansikten. Detta rapporterar den tyska sajten Gamestar.de.

Allt kan bli snyggare.

jag vill ha cool bussa på CRYSIS 2 SNÄLLLA :)))))) :() 20/06 sitter alla o feg skjuter på flera hundra meters avstånd eller? :) jag har då inte något problem med att döda 4-5st med ett mag.. (utan HS) 29/11 I Crysis fick jag mest känslan av att de tålde helt sanslösa mänger stryk på svårare, inte att de blev speciellt mycket smartare. Med udantag för en plugg i pannan så tålde ju en standard nordkorean minst lika mycket som en själv. 28/11 Ska informera dig om att det inte är crytek som gör far cry 2, utan det är ubisoft.. ubisoft har köpt far cry och cryengine av crytek. 28/11 Fan bättre grafik? Ska dom börja köra med photonmapping i realtid eller? :) Då kommer det behövas riktiga monsterburkar, men det blir äckligt snyggt (det är det mest realistiska sättet att simulera ljus i 3D-renderingar). http://www.ypoart.com/tutorials... 28/11 Det här med grafiken har nästan blivit ett problem för CryTek. Jag får känslan att folk underskattar Crysis för att dem tänker att spelet inte kan vara bra när dem jobbat så hårt på grafiken. Ungefär som när folk drar slutsatsen att Brad Pitt måste vara... 28/11 Visst är det jävligt nytänkande att göra en "remake" på ett 11 år gammalt spel med en grafisk stil man lika gärna kunde snott från The Incredibles. :ironi: Tycker många nervärderar crysis bara pga att det har bra grafik. Spelet har en bättre story än... 28/11 @up Va? 28/11 innan ni fortsätter klaga på crytek så tycker jag ni ska ta en titt på läckta Farcry 2 filmer som finns ute. ni kommer förlåta dom omedelbart och dreggla med villha-känslan tills det kommer ut. 28/11 Orka kla.... Ja ni vet nog va som ska stå här. 28/11
Skicka en rättelse