Dishonored till Xbox 360 och Crimson Dragon till Xbox One är två av fyra titlar.

Mellan den 16 och 31 augusti får Games with Gold mästerligt besök i form av 360-titeln #Dishonored. När Calle recenserade det för nästan två år sedan förärades det full pott och orden: "När jag väl lämnar staden är det med en stark längtan om att få återvända". Nu kan du snart göra det – eller besöka Dunwall för första gången. Veckorna innan, mellan 1 och 15 augusti, är det #Motorcross Madness som gäller till 360.

Till Xbox One är det också två titlar som gäller med skillnaden att de är tillgängliga för gratis nedladdning för Gold-medlemmarna under hela månaden. #Strike Suit Zero: Director's Cut har sina rötter i crowdfunding och #Crimson Dragon är något så mäktigt som en tematisk uppföljare till Panzer Dragoon-titlarna – dessvärre har inte något av dem fått särskilt fantastiska betyg.

Detta blir också sista laddningen titlar innan Xbox One officiellt och äntligen släpps i Sverige i september.

Skillnaden är väl den att MS inte stängde ner hela sin tjänst för att fixa hål som inte skulle funnits, Sony misslyckades totalt med det hela. 01/08 Ingenting är ohackbart. Sony ligger ändå långt efter i säkerhet och deras infrastruktur är fortfarande ett sandkorn i Azures hav. Så är det, det är inget mer med det. :) 01/08 Du behöver bara googla "Xbox live accounts hacked" för att få veta att det hackas på krysslådan också. http://www.engadget.com/2013/03/20/microsoft-xbox-live-accounts-hacked/ "Microsoft has just confirmed that a group of hackers have indeed accessed the... 01/08 Det står ju i nyheten du kommenterar?:) http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-Support/Sony-admits-fradulant-activity-but-then-hides-behind-TOS/td-p/21756173 "If you were an attacker and you just happened to stumble into this modder forum it would... 01/08 Visste inte att man fick 4 spel. Ps+ ger även 2 spel till vita. Har du några länkar till tester så man får se skillnad i kvalitet och säkerhet mellan båda.? 01/08 Jag förstår inte riktigt vad du menar. Du får 2 spel till PS4an och 2 till PS3an som du kan spela så länge du betalar månadsavgift. Du får 2 spel till 360 som är dina för alltid, och 2 spel till One så länge du har ditt guld eller återupptar ditt guld.... 31/07 Oavsett hur man vrider och vänder på det kommer det vara en mycket dålig deal. Även om du avslutar ditt PS+ behöver du bara betala 40kr för att återaktivera och komma åt dina 6 spel i månaden för alla månader du har haft PS+. Mitt PS+ går ut kring 2017... 31/07 Riktigt! Det gäller bara 360-titlarna. 31/07 Inte på Xbox One väl? 31/07 Till skillnad från PSN+ så behåller man spelen och kan spela på dem även efter att sitt guldmedlemskap har gått ut. 31/07
Skicka en rättelse