En av de största nyheterna i #The Sims 4 är känslor. En fly förbannad sim kanske får bättre träningsresultat, medan en med väldigt gott självförtroende blir bättre på att ragga och flörta. I en ny trailer får vi ett smakprov på de olika sinnestillstånden som förhoppningsvis kommer leda till många roliga situationer när spelet släpps i höst.

Allt är dock inte frid och fröjd i det senaste tillskottet i den miljonsäljande serien. Bland annat kommer vi inte se röken av småbarn eller pooler. De som saknar det kan i alla fall trösta sig med att systemkraven är sjukt låga.

Tja... det var väl meningen att det skulle kunna flyta på 128MB vram? Då kan man nog inte förvänta sig så mycket mer. Dessutom är väl den typiska målgruppen för Sims inte särskilt intresserade utav grafik. Tror nästan inte det blir mer "casual" gällande... 01/08 Det är också min största beef med conceptet. Det ser fan ut som tvåan med högre polycount (dvs, det ser ut som trean). Snälla, släng in lite pixel shaders eller något! Tessellation, HBAO+, godrays... Någon slags teknologi bara. Som är från det här decen... 01/08 MEGA-flopp på gång. Alla kan se det. Alla förstår det. Men många köper spelet ändå. 01/08 Mörk humor där, var försiktig med vart du uttrycker den... :| Jag har inget att klaga över på Sims 4 riktigt ännu. Av det vi har sett har jag faktiskt tyckt om. Jag gillar även att de tagit bort de förbannat irriterande bäbisarna i spelet - mitt enda... 01/08 Grafiken ser ju ännu värre ut än Sims 3?? 01/08 Jaha, men då förstår jag. Klart att alla där förtjänar att dö. Förlåt att jag inte förstod den logiken i början. Mitt fel helt och hållet. 01/08 :'( ja säkert, men framförallt dåligt morronhumör! 01/08 Du är ju verkligen sjuk i huvudet. 01/08 Herregud... fortplanta dig inte. 01/08 Innan du önskar någon död så får du f*n vara beredd på att någon i DIN närheten också dog. Du tycker personligen att ett flertal personer bör mista livet för att de tillverkar ett spel som kanske eller kanske inte håller förväntad kvalité, och som även... 01/08
Skicka en rättelse