Filmatiseringar av kända spelserier är en långsam process och vi är många som väntat oss fördärvade på bland annat Warcraft. Den filmen är just nu i postproduktion och planeras ha premiär i mars 2016. En annan film vi fått vänta på är den om zombiespelet Dead Island, men nu börjar det hända grejer.

Tanken var att produktionsbolaget Lionsgate skulle förflytta digitala semesterzombies från ett paradis till ett annat, men det hela rann ut i sanden. Lionsgate anställde till och med producenter som skulle se till att projektet lyfte. Nu har spelutgivaren #Deep Silver gått ihop med Occupant Entertainment för att se tilll att projektet blir av.

Occupant Entertainment är ett relativt okänt produktionsbolag, som gjort bland annat Madame Bovary och Better Living Through Chemistry. Planen är att Dead Island-filmen ska börja sin långa färd mot vitaduken tidigt 2015 och få premiär på filmfestivalen i antingen Cannes eller Berlin.

Folk hatar bollen för att han gör vidrigt dåliga filmer och är ännu vidrigare mängder pretentiös. Att se upp till honom för att han gör den där jätteoriginella ordvitsenJEW-SA är ju världens mognaste också... 05/08 Förstår inte allt hat mot Uwe. Han är as rolig, älskar hans humor. Sedan har Uwe sagt vid flertalet tillfällen att han skiter i vad folk tycker om hans filmer, han gör film för att han tycker det är roligt. Med andra ord gör han film av helt rätt anledn... 05/08 Skulle inte tro det. [http://www.rockpapershotgun.com/2008/04/21/blizzard-deny-world-bolls-next-movie/] 04/08 Uwe Bolls filmer är så kassa så dom blir roliga! Resident Evil filmerna är bara dåliga och överansträngda så man blir förbannad att dom våldtar ett bra IP mer än RE6 gjorde :/ 03/08 Lucio Fulci hade rockat. Kan bli en "remake" på Zombi 2 :) 03/08 Alla som klagar nu, bör se Darfur. Sen kan ni yttra er hur mycket ni vill om Uwe boll. Med kreativ frihet kan han. 03/08 Nu är ju smaken som baken...men du är nog väääldigt ensam om att hålla på den skinka som Uwe står för... 03/08 RE-filmerna är definitivt kassa, men de går ändå att se utan att få hjärnblödning. Samma kan inte sägas om Uwe Bolls filmer. Hur han fortfarande har ett jobb är det nog ingen som vet. 03/08 Haha! :D 03/08 Exempelvis Darfur kan ställas mot allt Paul Anderson gjort. Väldigt bra film där Uwe boll visar vad han kan prestera utan trångsinta licenser bakom ryggen. Sedan går det inte att följa imdb gällande betygsättning på Uwe boll då det är kutym att ge Uwe... 03/08
Skicka en rättelse