Hur mår egentligen studion bakom The Last of Us och Uncharted?

Våren på #Naughty Dog handlade i nyhetsväg till stor del om de många avhoppen. Tyngst av dem alla var högst troligt avskedet från Amy Hennig. Kvinnan som agerat både lead writer och creative director för hela Uncharted-serien återfinns istället hos #Visceral Games. Nu nås vi av fler tack och hej-besked.

Det är studions lead narrative designer, Taylor Kurosaki, och lead game designer, Jacob Minkoff, som har fått jobb hos Call of Duty-utvecklaren #Infinity Ward. Båda är uppenbarligen glada:

Kurosaki har jobbat med exempelvis cinematic production lead för #Uncharted 3: Drake's Deception medan Minkoff varit lead designer för Uncharted 3 och #The Last of Us.

Samtidigt som avhoppen är dystra för Naughty Dog har de också anställt en hel del nytt folk för att förbereda inför framtiden med #Uncharted 4: A Thief's End och möjligen The Last of Us 2. Kanske kan rentav nytt blod gjuta ny energi i Naughty Dog?

Jag hänvisar till min andra kommentar i tråden, fyra inlägg ovanför dig. Infinity Ward och Naughty Dog spelar i helt olika ligor när det gäller kreativitet. Naughty Dog ger ofta spelarna en "wow"-känsla med sina äventyr, oavsett om det gäller Crash Band... 05/08 Varför tycker du det? Jag minns när första Call of Duty kom ut, jag var i en WW2-period under den tiden och jag var riktigt förtjust i det spelet. CoD 2 var riktigt schysst med dx9 eller vad det var. Modern Warfare tog över känslan till en ny generation... 05/08 det kanske har mer att göra med att få en ny mer ansvarsfull roll som redan var upptagen på ND? 04/08 Jag som trodde att de slutade för att Naugthy Dog ville göra fler Uncharted och fler Last of Us istället för att hitta på något nytt... Nu hamnar de hos Infinity Ward som bara gör en grej? 04/08 ND kanske borde ägna sig åt remastring av PS3-spel så nykomlingarna lär hur det skall göras - innan LOU2. Hoppas.... 04/08 Infinity Ward har fått otaliga blodtransfusioner genom åren (du minns kanske att grundarna Jason West och Vince Zampella fick sparken för olydnad mot överordnad (http://www.gamespot.com/articles/top-infinity-ward-devs-fired-for-insubordination-lawsuits-... 04/08 Innan jag ens läste nyheten så gissade jag IW.... ack så rätt jag fick. 04/08 Du funderade inte över att dom behöver lite nytt blod för att komma vidare? 04/08 Inte Infinity Ward....varför Infinity Ward!?!? 04/08 håller med. särskilt som uc3 kändes lite väl som att de var samma lika en gång till kan det här nog vara positivt. 04/08
Skicka en rättelse