Om en vikingakvinnas resa från en skamfylld död till en ärofylld evighet.

Ett handmålat äventyr om vikingar och snöiga vidder finns på Kickstarter. Nej, vi talar inte om smått fantastiska #The Banner Saga, utom om #Jotun. Det tvådimensionella actionspelet till pc och Mac vill blanda känslan hos #Journey med skalan hos #Shadow of the Colossus. Fienderna kan vara hundra gånger så stora som hjältinnan Thora.

Thoras resor genom det snörika samt slumpmässiga landskapet görs då hon dött en skamlig död och måste bevisa sig själv för gudarna i Valhalla. Med ungefär halva tiden kvar på crowdfunding-sajten har Jotun bevisat att det finns intresse. 33 000 kanadensiska dollar (208 000 kronor) har hittills samlats in av 50 000 (315 000).

Vill du veta mer om Thoras öde och Jotuns upplägg gör du rätt i att kolla in Kickstarter.

https://www.kickstarter.com/projects/682108903/jotun/widget/video.html

Kickstarter sysslar med investeringar lika mycket som rosa bandet gör. Det är inte en investering bara för att du ger pengar till någon som ger dig något tillbaka. Ett rosa band/kickstarter-spel är inte avkastning. 05/08 Jag är mycket väl medveten om i vilka sammanhang "investera" används inom. Har dock varken hänvisat till wikipedia eller google så jag vet inte vad du syftar på egentligen men du har väl förmodligen googlat dig till vansinne halva kvällen i hopp om att... 05/08 Kickstarter och greenlight verkar vara jättebra sätt för indieutvecklare att finansiera sina idéer. Hur ska dom annars kunna betala för lokaler, licenser, personal etc.? Och angående investeringar så vad gör det om jag köper ett spel på Steam som för... 04/08 Jag håller mig till NEs definition, så jag ändrar mig. Kickstarterspel är en investering. 04/08 Vi pratar inte i företags- eller finanstermer nu, så ditt wikipediande går inte att applicera. Jag har redan förklarat ordet, och om du inte nöjer dig med den förklaringen vet jag inte vad jag ska göra mer än att hänvisa till Språkrådet om något fortfar... 04/08 Bara för att öka på denna diskussion om det är en donation eller investering. Så tycker jag att nationalencyklopedins definiton om investering passar in rätt bra på kickstarter. investering, i vid mening någon form av uppoffring för att senare få inkoms... 04/08 Phi har nog faktist mer rätt. Jag är själv ingen ekonom, däremot så vet jag att ord missbrukas hejvilt. Ett ord betyder oftast en sak, fast det har en annan betydelse i folkmun. 04/08 Jag tror att det största problemet ligger i att majoriteten inte vet betydelsen av ordet "investering" och använder det felaktigt. Den enda typen av materiella investeringar du kan göra är i tillgångar (reala investeringar). Resten är finansiella eller... 04/08 Du leker ju bara med ord nu? Det du skrev i din första mening beskriver Kickstarter. Det du skrev i din andra mening beskriver också Kickstarter. Alltså, avkastningen på mitt investerade kapital är en produkt jag ska vara nöjd och ha kul med. Det finns... 04/08 Jag investerade nyligen i en ny musmatta. Det är bra investering. 04/08
Skicka en rättelse