Förra veckan uppmärksammade vi samarbetet mellan nätbutiken Webhallen och RFSL. Konsolen var under klubban mellan 28/7 och 2/8 och klädd i regnbågens alla färger. Pengarna ska gå oavkortat till RFSL Newcomers. Nu vet vi vad priset slutade på.

28 300 kronor kommer förhoppningsvis snart trilla in på RFSL Newcomers konto och hjälpa de som flytt hemlandets förtryck av HBTQ-personer. Vi här på FZ hoppas att pengarna kommer väl till användning och att köparen Pumpkaboo får mycket glädje av sin konsol.

Förstår tanken men du behöver inte oroa dig. Det finns många som inte i vanliga fall handlar genom Tradera. Det är kanske inte heller långsökt att tänka att köparen vill vara anonym? :) Jag har redan en utmärkt PC och var i detta fall sugen på en Gaysta... 05/08 Om man kollar budhistoriken på konsolen så ser man dessvärre att de två som trissade upp priset på konsolen varav slutgiltigheten vann har 0 i omdöme på Tradera. Dvs har ej genomfört någon handel på Tradera tidigare. Det kan då vara att någon bara jävla... 05/08 Rätt ballt namn Gaystation för övrigt. Får man direkt att tänka på South Park humor :D. Förvånar mig inte om det kommer ett avsnitt om just den i framtiden ;). Tydligen har nyheten om den även spridit sig utanför landets gränser: https://www.youtube.com... 05/08 Är du på riktigt? o_O 05/08 Vilken dator han / hon kunde byggt för den pengen. 05/08 Transsexuella antar jag att du pratar om då? Faktum kvarstår fortfarande att du sitter och använder ordet "störning" som ett sätt att klanka ner på folk och som ett negativt skällsord. Depression är ju också en psykisk störning men vem fan bryr sig? Fol... 05/08 Faktum är dock att en stor del av just HBTQ är bekräftat som mental sjukdom under GID (eller könsidentitetsstörning, som det heter i Sverige), någonting rörelsen (och media) väljer att ignorera. Det är ingen gammal teori hämtad från en tvåhundra år gamm... 05/08 Om ni inte kan bete er, sluta kalla andra människor och varandra för sjuka eller störda, så får vi stänga tråden. 05/08 Men snälla, vart någonstans i DSM-IV står det att homosexualitet är en störning? Det är ju bara du och dina homofob kompisar som anser att det är så, det gör det inte till någon godtycklig sanning. Väx upp, skaffa dig ett liv, börja använd din hjärna... 05/08 Återigen, du menar att fisting och analsex m.m. inte utövas av heterosexuella också? Och vad spelar det för roll om folk klär ut sig till de motsatta könet, det kan man göra på Halloween också så jag förstår inte varför du ens bryr dig eller orkar störa... 05/08
Skicka en rättelse