Om två veckor släpps #Diablo III: Ultimate Evil Edition till Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 och Playstation 3. För dig som funderar på att byta upp dig från förra konsolgenerationen och köpa spelet till antingen Xbox One eller Playstation 4 kommer du få ljuva problem med sparfilerna.

Blizzar berättar på sin blogg att du inte bara kommer kunna exportera dina sparfiler från PS3 till PS4, utan även till #Microsofts Xbox One. Det hela gäller naturligtvis åt andra hållet, vilket gör valet av utgåva lite svårare för dig som står och väger mellan de nya generationens konsoler. Ett angenämt problem och bra drag av #Blizzard får vi väl ändå säga.

Diablo 3 är numera endast ett ölarspel med 1-3 vänner i soffan.. Sjukt bra spel där man kan vara riktigt packad och ändå lira ;) 08/08 Aha, så det kräver ingen uppkoppling mot B-Net alls? Måste man vara uppkopplad mot nätet då, eller har konsolerna fått det offline läge så många har gapat efter? Inte för att jag bryr mig om det själv som PC-användare, men... 08/08 Det spelas dock inte på Battle.Net dock utan på PSN / Xbox Live. Att övertala Sony eller Microsoft att låsa folks konton när de mixtrat med en sparfil till Diablo III känns rätt långsökt tyvärr. Kanske finns någon alternativ lösning, vem vet, tvekar doc... 08/08 Låter surt att det ska vara så lätt att fuska. Borde väl vara en enkel sak att fixa från Blizzards sida? Mixa med sparfilen så låses kontot, klart. 08/08 Det som stör mig är att ett spel som släpps till flera platformar samtidigt kan skilja i pris. Om spelet kostar 399 till xbox 360 så ska det kosta samma till xbox one helt annat läge om ett spel släpps endast till ps4 och xbox one då kan jag ev förstå... 08/08 Mr. Sherlock, thanks for your input. 08/08 inga Pc D3 spelare här då som kör nått nu/idag 08/08 Det är det mellan PS4 och XB1 också... 08/08 Trist bara att massor av folk modifierar dessa sparfiler så att de helt plötsligt besitter vapen och rustning som är helt sanslösa. Har D3 på ps3 och det är helt sanslöst vilket gear en del kommer in med..... 08/08 Wowhd hade D3 till ps4 för 399kr. Är inget fan av spelet men syrrans man och deras söner spelar Diablo så det kommer bli roligt att köra 4 pers i soffan när julen närmar sig. 08/08
Skicka en rättelse