Ryse: Son of Rome är inte längre exklusivt för Xbox One och släpps till pc i november.

Tidigare Xbox One-exklusiva #Ryse Son of Rome släpps till pc i höst. Förutom alla hittills släppta dlc-paket kommer pc-spelarna få en hyggligt hög upplösning.

– Vi tar Ryse-upplevelsen till pc med stöd för 4K-upplösning. 4K-spelande är ytterligare en milstolpe i grafikkvalitéer för pc-spelarna och Ryse är perfekt exempel för vad som nu är möjligt för kraftfulla pc:s, berättar Carl Jones, chef för business development hos Crytek, i ett pressmeddelande.

Datumet som gäller är den 22 november och bland extra dlc-godsaker hittar vi bland annat en mängd arenakartor, skins för din karaktär spelläget survival.

Tack till Droox23 för detta #nyhetstips!
De känns inte kantiga utan de flimrar istället tycker jag. Men det beror på vilket spel i Bioshock 3 så ser det grymt ut utan AA men i walking dead flimrar det uta helvete med 8x aa. 09/08 Bara för att du inte längre kan räkna individuella pixlar betyder det inte att du slutar se förbättrad bildkvalité med högre upplösning. En skarp linje i ett spel kommer kännas kantig utan AA även om du inte kan räkna pixlarna. Med nog hög upplösningen... 09/08 Ok, det ligger något i det. 09/08 Fast de har högre pixeltäthet än de flesta datorskärmarna min är på 28" vilket blir en pixel täthet på 137 ppi. En 1440P skärm på 27" har 108.79 i ppi. En 1080p skärm på 23" har en ppi på 97,78. På en UHD skärm på 28" blir pixlarna omöjliga att se på... 09/08 Lär vara att texturerna är högupplösta, vilket lär äta vram. 4K-skärmar har ju bara högre upplösning på större yta. Vill hellre ha högre pixeltäthet. 08/08 Bajs i högre upplösning är alltså bättre bajs? 08/08 Jag förstår dock inte varför de skyltar med att spelet har 4k. Nästan alla spel som jag testat fungerar i 4k till och med Quake 3 som kom 2004 och Knights of the old republic som kom 2003. De kanske menar att intefacet skalas med resten. 08/08 Trevligt att dom gör såhär, dock så tror jag dom kommer bli besviken på försäljningen, tror inte det är bra nog för att ze PC master race ska ta det in med öppna armar, folk kommer säkert ladda hem det, och så kommer dom ha mer bensin till sin eld att... 08/08 Jag kan lätt köra spel i 4k om jag drar ner på kvalitén och jag har bara två 660. Dock inte alla spel men de jag spelar mest som tex KSP, borderlands 2 och skyrim funkar bra. 08/08 Lite väl negativ stämning här kan jag tycka. Gläds med de PC-spelare som faktiskt är intresserade och nu kommer få chansen att spela spelet istället. :) Själv är jag föga intresserad, men kanske plockar upp det i reabacken om några år. 08/08
Skicka en rättelse