Hård kamp mellan två spelgiganter.

I samband med vår stora artikel inför spelhösten 2014 höll vi en omröstning där ni fick utse det allra hetaste spelet. Snabbt utkristalliserade sig två favoriter, där #GTA V utmärkte sig genom att redan i fjol fullkomligt krossat allt mostånd i en liknande omröstning. Då gäller det lastgen-versionerna. Nu var det istället nyversionen till pc, Playstation 4 och Xbox One som klev fram.

Men efter en hård kamp fick #Rockstars stjärnspel ändå ge sig. Spelhöstens hetaste spel är enligt FZ-läsarna #Dragon Age: Inquisition. Suget efter vad som ser ut som #Biowares stora revansch är helt enkelt väldigt, väldigt starkt. Låt rollspelsskägget växa för i november är det dags sagan om drakens återkomst.

Bronspengen kneps av #Destiny strax framför ett pärlband bestående av rymdstrategi, ett historiskt äventyr och en nostalgibomb till rollspel. Ha dock i åtanke att procentsatserna är "all over the place" då alla fick rösta på upp till tre alternativ var.

  1. #Dragon Age: Inquisition – 27,29 %

  2. #Grand Theft Auto V – 25,60 %

  3. #Destiny – 16,77 %

  4. Civilization: Beyond Earth – 14,04 %

  5. #Assassin's Creed: Unity – 13,64 %

  6. #Pillars of Eternity – 12,20 %

  7. #Far Cry 4 – 11,96 %

  8. #Elite: Dangerous – 10,43 %

  9. #Alien: Isolation – 10,35 %

  10. #Middle-earth: Shadow of Mordor – 9,87 %

Nåja då får vi nog komma överens om att vara oeniga. För mig gör det också skillnad om resan påverkar resan, inte bara om resan påverkar slutet. 13/08 Det påverkar ingenting. Det är bara fluff. Vem jag möter, vem jag schmöter. Spränga rymdstationen i slutet på 2an eller inte? Noll impact. Skona insektsrasen i 1an? Noll impact. Att det styr vem du pratar med är menlöst, resan måste spela roll för slute... 13/08 Stämmer inte, många av besluten spelade roll för hur storyn berättades, hur karaktärer bemötte dig, vilka som dog, möjlig utgång vid flera händelser etc. Sen påverkade det inte slutet, men slutet är inte allt i en berättelse/story. Sen håller jag med... 13/08 . Förutom slutet, så spelade INGA beslut du NÅGONSIN gjorde NÅGON SOM HELST ROLL. De kunde lika gärna bara gjort ME3 och struntat i ME1-2. Grafiken var sämre än ME2. Animationerna var sämre än ME2. Storyn var en jävla katastrof och de redan nämnda slute... 12/08 Enformigt spel möjligen men storyn var likväl väldigt bra enligt min mening, finns massa saker som var dåliga i DA2 i övrigt. 12/08 Jag håller inte med. Storyn var sämre, trollkarlar som slåss som ninjor med sina stavar, även när de använder dem som gevär, copy/paste dungeons utan dess like... listan fortsätter. BW har till och med sagt "Fan, sorry. Spelet var inte så bra." 12/08 Själv så köper jag dragon age"3" helt klart om det visar sig vara ett bra spel. Men som det ser ut nu så vet jag ingenting om 3an. Får titta på när andra spelar på twitch eller något... 11/08 Du får ha din åsikt, de flesta som gillar/älskar ME serien påstår dock inte att spelet är felfritt. Aldrig i mina ögon gjorts ett felfritt spel. Jag anser dock att ME är bästa spelserien någonsin sett till alla faktorer. Sen finns det saker i storyn och... 11/08 Ja, jag vet, på vissa punkter, finns ställen som det kan vara objektivt dåligt (som t.ex. bristen på LOGIK) - men där har redan varit en miljon diskussioner om ME3s brister (inte bara slutet) och att folk väljer ignorera dem och påstå att kritikerna bar... 11/08 Målet är ingenting, resan är allt ;) 11/08
Skicka en rättelse