Metro 2033 och Last Light får nytt liv på kraftfullare pc:s, Playstation 4 och Xbox One.

#Deep Silver och #4A Games har släppt en ny video från #Metro Redux, samlingen som består av #Metro 2033 och #Metro: Last Light, som visar på skillnaderna mellan original-spelen och nyversionerna till pc, Playstation 4 och Xbox One.

Löftet är ett ständigt flyt i 60 fps per sekund och högre upplösning. Av naturliga skäl blir skillnaderna inte lika dramatiska för pc-spelarna – Redux stödjer för övrigt 4K på pc – men klart är att 4A lagt manken till för att få 2033 att se minst lika bra ut som betydligt färskare Last Light. Dessutom utlovas samma förbättrade AI, vapenhantering och stealth i 2033 som vi vande oss vid i Last Light.

Du kan djupdyka ännu mer i tekniken i Eurogamers Digital Foundry-artikel. Metro Redux släpps i slutet av månaden och vi lär få se ännu mer på Gamescom.

Blir ju till att skaffa. ;) 12/08 Ser lockande ut. Köpte 2033 genom Humble Bundle men kontrollerna är ju tyvärr helt oanvändbara i det spelet, då muskänsligheten i sidled är mycket mycket högre än i höjdled. Handkontroll är då enda alternativet och det blev bara rörigt. Lyckades ställa... 11/08 Snyggt! :)Blir ett re-köp 11/08 Tröttnade på last light för det var så mycket följa john och babysitting, och så har jag för mig att tutorial var inbakat i campaign, vilket jag är lite allergiskt mot. 11/08 Känns hyfsat safe att förboka detta faktiskt även om jag lovat mig själv att inte förboka mer. Har orginalen men om priset är rätt så kan det vara kul att införskaffa och lira detta. 11/08 ja, det är både bra och dåligt med remakes. Jag hoppas att det positiva överväger det negativa. Det positiva är att en helt ny generation får uppleva de här spelen i bättre grafik, fans till serien kan spela dem i bättre grafik och utvecklaren får in... 10/08 Hur mycket bättre blir 2033 av saker det kan få från Last Light? Jag gav mig på 2033 vid ett illa valt tillfälle, direkt efter jag mörsat igenom alla tre Stalker-titlarna. Från öppna världar gick jag till en scriptad och trång korridorshooter och tröttn... 10/08 Är ingen FPS-spelare.. men. Detta kan nog vara värt att lägga lite tid på, har 2033 fast bara spelat lite i början, mest för att testa min (då) highend dator, som inte kunde driva det :) 10/08 Testa och öppna ögonen. Först och främst är klippet som det länkas till full med jämförelser, och som om inte det vore nog, läser du nyheten ser du att det står... Där finns allt du behöver och lite till. 10/08 Det är med i filmen... 10/08
Skicka en rättelse