Det som hände i gamla Ryssland stannar i gamla Ryssland.

Efter två populära buggjakter i Destiny, en alpha- och en betaversion, har många skaffat sig karaktärer som varit med om mycket. Peter Dinklages monotona stämma, vinster och nederlag i gamla Ryssland. Bungie bekräftar dock nu att dina framgångar inte kommer att föras över till fullversionen, som släpps 9 september.

– Vi känner er smärta, och mer. Vi har gått igenom det otaliga gångar här på Bungie. Att skapa ett spel kräver förändringar och framsteg. När vi gör något nytt i världen får vi lämna några Guardians bakom oss, skriver community manager David Dague.

Bungie skriver också att det inte är en enskild ändring som gjort det omöjligt att bevara framstegen spelerna har gjort utan summan av flera.

Många trodde eller hade förhoppningar att det skulle flyttas över enligt deras forum. Läste även på forumet att folk pressade PVP för att få bra grejer helt i onödan. Smart 12/08 Släpp en fis och var glad 11/08 Tur... råkade ha blåa ögon istället för lila. 11/08 Tror inte jag själv varit med om mer än en handfull personer som frågat i global chat i MMOn om dom får behålla sina karaktärer. Bästa är nog ändå global chat i SWTOR när någon frågar när spelet går ur beta 2 år efter release... 11/08 Din poäng är sund, även om jag inte ofta bevittnar kritiken själv. Lite är det väl kanske spelmarknadens fel också att man använder beta mer och mer som demo. Samtidigt är det ju också delvis konsumentens ansvar att orka läsa medöljande anvisningar, mai... 11/08 Som sagt, det har varit dylika Beta-tester de senaste ~3 åren, olika spel/franchises, självfallet till största del Online. Dyker ofta upp på spelens beta-forum. Skulle aldrig få för mig att ens ta en youtube kommentar med en skopa salt :D Det har i alla... 11/08 Jag tror du hänger med trollen på Youtube och dylikt för jag ser inte sådana kommentarer. Då deltar jag ändå i rätt många betatestningar. Vi kanske deltar i olika franchises/titlar. 11/08 Förstår inte den "nya generationen" 90% utav alla Beta-test och "Beta-test" jag har varit med i de senaste ~3 åren, så är det alltid en massa folk som blir förbryllade och jätte sura för att det är en Progress/Karaktärs-wipe. Så slänger de ur sig saker... 11/08 Det finns alltid människor som kommer att känna sig kränkta... 11/08 Neeeeej jag hård-grinda till level 8 ju! Unsubscribe!!! 11/08
Skicka en rättelse