Timman är slagen för alla er som väntat på att få se mer av #Call of Duty: Advanced Warfares flerspelarläge. #Activision inledde Gamescom-veckan med att släppa en riktigt maffig uppvisning med adrenalintung och snabb multiplayer. Trailern ser du nedan.

När #Sledgehammer Games anställer skådespelaren Kevin Spacey är det inte rollen som trött medelklasspappa han axlar, utan den som VD med storhetsvansinne. Något du fick se bevis på i den kampanj-trailer som släpptes för ett tag sedan.

*harkel* Ja absolut! My bad ;) 22/08 Citerade du fel person nu? 21/08 Någon är bitter för han har blivit kickad ser jag ;) Finns ju alla sorters regler på olika servrar. Bara hitta nån som passar din spelstil så slipper du dom problemen. Själv tycker jag det är fantastiskt med dedikerade servrar man kan administrera. Kani... 12/08 Då undrar ju jag varför du ens kommenterar andras kommentarer? Är det inte fritt att skriva vad man tycker eller det gäller bara om man tycker som dig? 12/08 Klockrent :) På den tiden man inte hade achievments eller perks utan rå skill :) 12/08 Väldigt mycket likt Titanfall med osynlighet, jetpacks, hoppa mot väggar mm. Kan säkert bli bra. Quake3 och UT var minst lika hjärndöda isf. 12/08 Man blir lite intresserad. Jetpacks etc, men i slutet blir säkert ett vanligt CoD multiplayer. 12/08 Dedikerade servrar skulle vara så ultimat, då spelar man p dom servrar man gillar, I bästa fall hyra servrar som i bf4. anyhow, såg lite intressant ut lite mer variation men ändå cod style. jag längtar dock tillbaka till ww2 med realitiska ljud , det... 12/08 Förlåt, men det känns inte som "Call of Duty" längre som Call of duty en gång var... men det ser ändå rätt sjukt ut och roligt. 12/08 dedikerade servrar är så 2001 .. admistreras av 12åringar som blir höga av powertrips när dom kickar folk till höger och vänster .. tråkiga server-regler som scrollar hela tiden i regnbågens färger .. ngn dryg jävel med pipig röst som kickar dig för ngt... 12/08
Skicka en rättelse