Döpte sin dotter till Zelda och lirade allt från Call of Duty och Day of Defeat.

Morgonens stora nyhet i nöjesvärlden är utan tvekan att skådespelaren Robin Williams hittats död i sin lägenhet, till följden av ett förmodat självmord. Williams, som ofta framhöll sig själv som en hardcore gamer, blev 63 år gammal.

Det kanske största beviset på hans förälskelse till spel är namnvalet för sin dotter, Zelda Rae Williams. Hans favoritdel ska ha varit #Ocarina Time och han syntes även i reklamen för dess 3DS-remake.

Vila i frid.

Kanske för att han tidigt på 90 talet uttalade på (tror det var hos Jay Leno) att han satt och lirade Quake. För övrigt, om någon döper sin dotter efter en spelkaraktär så är denne VÄRD att nämnas på en spelsajt. Tack för ditt ignoranta inlägg med relig... 13/08 Vila i frid du underbart roliga, gamla man! Mina tankar har varit hos dig hela dagen, tänkt på alla filmer du medverkat i och alla standups jag fått magmuskler av! Tack för all glädje! Ibland sänks även hjältar av mörkret! 12/08 Jäkligt synd att han, som gav en hel värld så mycket skratt och glädje, inte fick något kvar till sig själv. Alla människor har lika värde men de avtryck vi lämnar kvar skiljer sig markant. Robin Williams var en one of a kind och alltid så otroligt unde... 12/08 Psykiatrin i Sverige är ett jävla skämt. Beklagar sorgen. 12/08 Detta var nått av det sorgligaste som har hänt på länge jag grät typ hela tiden när jag fick reda på detta så sorgligt R.I.P Robin Williams. 12/08 Nej självklart har du rätt. Jag dömer inte någon och skulle inte göra det heller. Jag blev nog bara så arg över att han har gått bort och det jag skrev blev nog resultatet. Jag kan fatta att folk mår dåligt och det gör vi alla för vi är människor. Ber... 12/08 Alltså du kan verkligen inte ta in varför folk mår dåligt. Vadå "självmord löser inte allt". Jag har precis varit med om att en gammal kompis tog självmord nu i sommras, han hade fastnat i den svenska psykvården allt för länge (10 år) utan att få någon... 12/08 Kan säga av egen erfarenhet att när jag var yngre och mådde som sämst och aldrig fick någon hjälp av psykiatrin i Sverige som är katastrofal så visste jag inte vad jag skulle ta mig till för de som skulle hjälpa mig gjorde verkligen inte det.. därav att... 12/08 Hej rövhål! Jag menade inget illa om mannen så klart och har full respekt för alla som älskade och avgudade honom för den person han var! Om hans enda alternativ var att lämna alla som håller honom nära å kära, släkt, kollegor och fans så lyckades han... 12/08 Mm. Människor som kan yttra sig sådär om självmord är människor som visar tydliga tecken på empatistörningar, och extrem brist på livserfarenhet där dessa varit för privilegierade för att vara tvungna att konfrontera hur dyster verkligheten kan se ut... 12/08
Skicka en rättelse