Sledgehammer menar att Advanced Warfare förändrar spelet från grunden - se nya trailern!

Vi fick se ett smakprov av multiplayer #Call of Duty: Advanced Warfare redan igår och på #Microsofts presskonferens demonstrerades singleplayerdelen. Utvecklarna Sledgehammer menar att spelet innebär den största förändringen för serien på tio år och mycket har med sättet att röra sig att göra.

De högteknologiska exoskeletten låter dig inte bara hoppa högre än en vanlig människa men även göra taktiska manövrar i sidled. Eller varför inte slita av en bildörr och använda den som sköld?

Tänker tillbaka till första CoD, där ljudbilden var smått fantastisk. Fanns en riktig punch i alla vapen och kontrasten från den stilla tystnaden av natten till en plötslig Eldstrid några minuter senare var monumental! De senaste CoD spelen har helt oke... 13/08 Ni som klagar på vapenljuden... Nu vet jag ju iofs inte hur många gånger ni skjutit med dessa vapen på riktigt. Annars kan jag ju tänka mej att anledningen att de inte ändrat dem är att de låter så? Bara en tanke. 13/08 https://www.youtube.com/watch?v=r66PFe_BeGs 12/08 Ombyggt från grunden? Fan va gutt! Precis som de sa i trailerna för de senaste tre spelen? 12/08 Antar att Activision hade ett Call to Crytek och vill sen dela detta samtal i Call of Crysis 12/08 "Vi har matat er med fish-AI och annat göttigötti tio år" "Så nu tycker vi det är dags för nått nytt - vad sägs om att slita av en bildörr och använda den som skydd!!!! ???" Såja lilla guppy, gapa och svälj... 12/08 Största förändringen till CoD på 10 år är att spelet lika gärna kunde hetat Crysis of Duty. Snyggt. 12/08 Alltid så jävla kass ljudbild i CoD.. Battlefield spelen har ju ett par gånger bättre ljud i min mening, speciellt på vapen och explosioner. Bryr de sig så lite?... 12/08 Varför har dom kvar samma värdelösa vapen ljud år 2014 efter 10 år? Direkt när jag spelade Mw2 trodde jag det var någon ljud bugg pga ljuden var så dåliga men tyvär är det någon som designat det så. 12/08 Amen snälla... 12/08
Skicka en rättelse