Rekordsättare

Det blev nytt världsrekord i antal ihopkopplade datorer på #Dreamhack-mässan. 10 455 maskiner i ett och samma nätverk lyder den nya rekordsiffran, vilket är en avsevärd förbättring från de 8531 som tidigare gällde. Rekordet tillkännagavs av IT-minister Åsa Torstensson.

- Det är med glädje jag annonserar DreamHacks nya världsrekord. Vi ska vara stolta över att världens största datorfestival är svensk.

Siffran kommer rapporteras till Guinness rekordbok.

haha w0rd. Sen kan dom inte stava heller ^^ 03/12 De e ganska trevligt att gå runt där men skulle aldrig kunna tänka mig att sitta och lana på DH. Åk dit med några kompisar och geeka på Wii :P eller på något annat mycke trevligare... 02/12 Hela DH är ett och samma LAN uppdelat i segment (därav rekordet "flest datorer i samma LAN") men jag håller med om att det är grymt trist att man inte kan lira LANspel med andra rader än sin egen. Det är inte helt utan anledning de har byggt nätet så.... 02/12 IT-what...? 02/12 Enda anledningen till att brudarna skulle följa med er vore att ni bjuder på så djävla mycket drinkar etc. och då kan det bara vara massa billiga horor som följer med er så ni kan gärna behålla dom. ;) 02/12 Som Narcarass säger, så kan man endast koppla upp sig till LAN med folket som sitter på samma switch, alltså folket på samma rad. Detta leder till att majoriteten av spelen LANar du inte ens (I mitt fall) utan blir tvingad, på ett LAN, att lira över nät... 02/12 iNGE FEL PÅ MODERATAERNA, BARA FÖR ATT VI TAR ERA BRUDAR PÅ BARENRA!! (omgen text kräver omget svar! Skålll! ) 02/12 Mm, stor miss det där. Alla datorer i samma switch (rad) kan lana. Om man skall spela mellan raderna får man använda internet eller hamachi. Visst är de fysisk ihopkopplade med andra rader men datorerna hittar inte varandra (eller tillåts göra det). Int... 02/12 synd att man inte¨är där så man kan visa upp sim burk- fast man får ju inte dricka starldryck där så det avgör ju saken. öl ftw 02/12 måste bara vara med nästa gång 01/12
Skicka en rättelse