#Frontier Development är inga främlingar när det kommer till berg- och dalbanor, de har nämligen varit med och utvecklat delar ur Rollercoaster Tycoon-serien. Den här gången är det dock inte besökarnas gunst som är målet, utan deras dödsångest och skrik. Den första trailern ser du nedan.

#Screamride är ett fysikbaserat spel och välkomnar både dina kreativa och destruktiva sidor. 50 olika evenemang och tre olika spellägen är det vi bjuds på nästa år. Grattis alla sadister!

Hade det vart till PC, absolut.. nu.. mjeeeh 13/08 Jag tycker allt runtomkring är intressant med, pynta parken, sätta priser och försöka få besökarna att trivas men det verkar ju tyvärr saknas i det här spelet :( 13/08 Det var dock bara kul nån gång, enligt mig. Det stora med RCT för mig var att bygga en bana som kunde ta 2-3 minuter att åka och hade en excitement-rating på 7.5 eller mer. Det var väldigt svårt vill jag minnas eller så kanske det bara var min lågt utve... 12/08 Någon känner sig nedtryckt? Jag menar bara på med gifen att intresset för detta spel försvann helt när jag såg att det inte kommer till PC. Jag pissar på både XBOX och PS, how about that? Oh wait... 12/08 Han skriver inget hatiskt om Xbone!! Jag ser det mer som att han tyckte spelet verkar bra men att spelet inte kommer ut till PC är en negativ sak vilket jag håller med om!! Varför drar du in PS4 i detta? är det inte så att du verkar vara en lite fanboy... 12/08 yea låt oss shitstorma xbone och sedan så hyllar vi ps4 som guden i vardagsrummet!!! Asså seriöst. Sluta hacka på allt som har med xbox att göra. Vissa tycker om att läsa lite mer om spel och diverse saker som ska komma till xbox för de är mer intresser... 12/08 Animatörerna slipper problemet med frisyrer som fladdrar i fartvinden? :D 12/08 Och hur hjälmarna tänkt till att hjälpa? ^^ 12/08 Platform: XBOX ONE http://i.imgur.com/BLQ8l.gif 12/08 Såg riktigt jävla ballt ut! :D Det roligaste med RCT är ju att bygga livsfarliga berg och dalbanor och se vagnarna flyga åt helvete och explodera :D 12/08
Skicka en rättelse