#DayZ har varit en norm succé för ett spel som fortfarande är kvar i alfastadiet. I maj fick vi reda på att spelet sålts i hela 2 miljoner exemplar. Idag meddelade spelets skapare Dean Hall att den zombieinfekterade överlevnadssimulatorn kommer till Playstation 4.

Stora nyheter för alla konsolägare med alldeles för klena datorer och vi hoppas att kunna dela med oss av mer information snart, men just nu har vi inget mer att berätta. Vill du förbereda dig inför släppet bör du läsa vår nybörjarguide, så att den permanenta döden inte kommer direkt på första stranden.

Ganska ologiskt kortsiktighet snarare, 2miljoner är nog ingenting jämfört med vad dem skulle kunna sälja. För att inte tala om hur många fler som sen skulle bli intresserade av en eventuell uppföljare eller spinnoff, om folk talat väl om första spelet. 13/08 Ganska logiskt detta, finns ingen anledning att lägga stora resurser på PC-versionen när den redan sålt 2 miljoner ex, vissa kommer köpa spelet när det är "klart" men de flesta potentiella kunderna på PC har redan köpt spelet. 13/08 early access är just det inget annat. För dom som vill vara först med att testa . Upp till var o en om man vill lägga dom pengarna. 13/08 Jadu Dayz, Känns som att det spelet aldrig kommer att bli spelbart. Tråkigt när spelföretag lägger ut early access. lovar guld och gröna skogar och sen levererar dom inget. Men sen får early access köpare skylla sig själva nu. Finns ingen som helst anle... 13/08 Du vet att det till exempel går att hålla in en knapp på en handkontroll (tänk L2) så gör alla andra knappar något annat. Håll in en annan knapp (R2) så får alla andra knappar en annan funktion osv? Någon annan knapp kan agera "toggle" mellan olika funk... 13/08 Även om spelets nuvarande skick får människor med sämre tålamod att spy ut hat på nätet så måste jag ändå säga att för de 180kr jag betalde så har jag haft otroligt mycket roligare än i många spel i 500krs-klassen. Särskilt nu när tält och persistent... 13/08 Aha, där ser man. Tack för infon. :) Jo, har märkt att optimeringen är hyffsat kass. :S 13/08 Största svindleriet i modern spelhistoria. 13/08 Först och främst som flesta säger alphan på pc görs inte så mycket framsteg i, det händer saker men det står jäääävligt stilla garry:s rust gäng har gjort om deras kod och är redan 10 varv före dayz i utveckling. Sen ska det till konsol..... jaha? och... 13/08 Helt fel. DEt är samma gamla motor. Dom har bara gjort så många förändringar på den från orginalet. Så dom väljer att byta namn på den till Enfusion. Dom kommer dock fortsätta göra ändringar på den. Men nej det är ingen ny motor. Bara nytt namn Sen att... 13/08
Skicka en rättelse