Det har teasats, teasats och teasats. Men nu vet vi till sist vad #Biowares retsamma "You've been chosen"-kampanj handlar om. Under #EA:s presskonferens avtäcktes #Shadow Realms. Spelet äger rum i en modern fantasyvärld och är ett actionfyllt onlinerollspel. Spelet utvecklas av Bioware Austin och kommer att släppas i olika avsnitt. Du spelar antingen som en av fyra som kämpar mot Shadow Lord – eller också spelar du som just Shadow Lord som kontrollerar fienderna, fällorna och världen.

James Ohlen, en riktig Bioware-veteran, berättar via den officiella sajten att Shadow Realms inspireras av papper och penna-rollspel; känslan av att vad som helst kan hända. Men Biowares rollspel har ett slut och AI:n kan inte ersätta mänskliga spelledare, vilket Ohlen och hans team nu vill ändra på.

– Det är spelet som till slut uppfyller fantasin om ett rollspel utan slut där spelarna regelbundet möts för att fortsätta sitt episka äventyr så länge de vill.

Spelet släpps exklusivt till pc. Klockan 19:00 ikväll hålls ett event där vi får veta mer. Håll till godo med den allra första trailern tills vidare.