#The Crew är ett ambitiöst racingspel från #Ubisoft, som verkligen siktar mot stjärnorna. Om de lyckas vinna över de hårdnackade racingfansen återstår att se, men vi har i alla fall fått en ny trailer som visar vad du kan göra i spelet.

Har du någon gång drömt om att få åka genom hela USA? I #The Crew kan du utforska världens friaste land utan några laddningstider – om du vill. På vägen till ditt nästa stopp kan du delta i diverse utmaningar, antingen själv eller tillsammans med vänner. Fick du blodad tand av trailern? Då finns det en sju minuter lång genomgång av spelet.

Det låter lovande! NFS Underground 2 är mitt absoluta favorit-bilspel, tycker inget har kommit i närheten sen dess... 18/08 WROOM WROom! ;) Ja mest ett visuellt gnäll när svängarna är platta... förhoppningsvis är det inte alltför mycket styrsläpp (framhjul i luften.. tdu1 ryyys.. :D ) utan mer likt tdu2 som hade... hyffsade gupp iaff. 16/08 Salt Flats. Där har vi en bana t.o.m. jag skulle klara av att hålla mig på ;) 16/08 Jag tycker vägarna såg rätt bra ut faktiskt, fast jag tittade inte så noga. Viktigast för mig är hur bilen hanterar, ser ut och låter. En bil som är kraftfull måste låta kraftfull! 16/08 Mycket synd bara att Ivory tower (tdu spelmakarna under nytt namn) i princip använder samma polygonbudget för vägar idag som 2006. = TDU usel vägupplösning (hej legogupp) tdu2 samma fast förbättrat vid gupp (mao kantiga kurvor i sidled så fort de är pla... 16/08 Känner du till spelet "Next Car Game" och Flatout spelet? Det kanske kan vara något för dig. 16/08 Det här spelet är något, i alla fall, jag väntat på sen Test Drive Unlimited blev färdigspelat. Ytterst få Open-World bilspel med denna typen av modifiering av bilar. Det jag spelade under betan var mycket bra och har en känsla att detta kommer bli ett... 16/08 Den där bilden ger mig nostalgirysningar deluxe!! :) 15/08 Diggade betan som tusan. Hade väldigt kul. Taggad på betan som kommer 25e! 15/08 Av det jag lirade under förra betan så har detta potential att bli GOTY för min del. 15/08
Skicka en rättelse