Att livet är hårt i #Destiny vet vi sedan tidigare, men tillvaron har inte alltid haft kniven mot strupen. Innan allt gick åt skogen lyckades mänskligheten kolonisera Mars och bygga en gigantisk metropol där. Information om denna koloni har försvunnit med tiden och idag vet vi inte särskilt mycket om platsen.

Med andra ord är det dags att ta sig dit för att utforska bland ruinerna och se vad vi kan hitta. En ny trailer ger oss en glimt av den röda planeten och de farofyllda aktiviteterna man kan ägna sig åt.

Nej jag är generationen som var med från början. (började spela på PC 1986) Det är ganska ointelligent att ge okända personer i forum egenskaper de inte har. Bättre om du frågat.. Jag bygger vätske kylda datorer och gillar att ha rejäl kraft i mina dato... 19/08 Hur menar du då? Finns ingen sån generation utan det är mest ett stadie många killar kring 13-18 års ålder är i när dom inte har råd till en dator och konsol samtidigt utan sitter på en PC för det är kravet i skolan. Jag har själv suttit i den gropen... 18/08 Aha du är en person från den generationen som betygsätter spelen efter hur många pixlar och fps spelet har. Over and out. 18/08 Killen är ute och cyklar så långt i skogen att det är ingen ide att försöka få tillbaka han till verkligheten. 18/08 Båda två har gpu:er från AMD men huruvida dem har stöd för directx beror helt på om mjukvaran har stöd för det. Xbox One har stöd för directx medan ps4 inte har eller kommer få det. 18/08 Du har helt rätt. Det är bara att använda rätt api så är spelet automatiskt optimerat till all hårdvara på pc... 18/08 Mmmnjjjaaee det är bara skitsnack. PS4 och Xbox One har gpu baserat på ati/nvidia teknologi. Båda skrivna i DirectX api. Planetside 2 och PS4 och PC funkar ju? Eve Online och vad spelet nu hette kommunicerar med varann, det hette ju att det var svårt... 18/08 Jag önskar att detta kom till Pc, för kidsen måste ju få spela det. Men att spela det på en konsol går inte för sig. Det är fina tider att vara en Pro Gamer som jag, alla format alla spel. Tänk bara Star Citizen till pc å Destiny till Ps4 och jag behöve... 17/08 Nej det är ingen trist inställning det är ett väl genom tänkt beslut! Försökte köra konsol i ca två år men det blev aldrig bra för mig. Så PC med följd av att missa en del spel för att det finns tramsiga exklusiva plattforms spel. Det kan jag leva med... 17/08 På gamestop ^^ 17/08
Skicka en rättelse