I det strategiska #Clockwork Empires är hungern din värsta fiende. För att undvika den behöver du konstruera byggnader där det går att laga mat, samtidigt som invånarna skördar fälten och lever sina liv. Men det gäller att se till att folket har det bra – deras beteende påverkas nämligen av hur du sköter kolonin. Vill det sig riktigt illa kan de bli deprimerade och börja ägna sig åt kannibalism. Och så får vi inte glömma de monster som härjar utanför byn, redo att slå till när du minst anar det..

Clockwork Empires finns ute som early access-spel via Steam, men är konceptet av intresse förslår vi att du istället riktar uppmärksamheten mot den officiella hemsidan där spelet är något billigare att ladda hem.

Nu är ju minecraft ett lysande exempel på stämningsfull grafik, som är i proportion till spelet, visuellt tilltalande. Där just grafiken är en stor del i vad som gör spelet så stämningsfullt. Jag skulle gå så långt att säga att grafiken är vacker, på... 20/08 Visst är det så som du säger, men grafik är inte allt, även om det ökar på stämningen. Se bara på Minecraft. Det spelet är gjort av blockar, typ som 8-bit fast betydligt mycket större fyrkanter. Det spelet är ett spel som är älskat av miljontals persone... 19/08 Det visuella är för många en viktig del av upplevelsen i ett spel. Ett grafiskt icke tilltalande spel kan vara underhållande, men ögats fröjd finns inte vilket för mig är viktigt. Ta t ex ett moddat Skyrim, när man ser ut över det öppna landskapet, det... 19/08 Funkar bra här på jobbet. Här slutar ingen, de blir stuvning! 18/08 Dwarf fortress som är den stora inspirationen till detta kan ju inte precis skryta med sin grafik men är nog ett av de bästa spelen som existerar. Man gör nog sig själv en otjänst att sätta ett bäst före datum på sin grafiksmak istället för att vara öpp... 18/08 precis vad jag alltid känner skulle pigga upp lite vid nerperioder. :) 17/08 Det visuella är för mig en ganska stor del av en upplevelse, har lättare att leva mig in i en värld som jag tycker är visuellt lockande. 17/08 Vad har grafiken med saken att göra? O_o Dungeons of Dredmor, deras tidigare spel har också hemsk grafik men är ett underbart roligt spel... 17/08 Ser rätt mysigt ut! Men tänker inte göra om samma misstag som med Banished, vilket låg på ungefär samma pris och de första speltimmarna kändes väldigt lovande men för att bara bli tråkigt i längden. 17/08 Rolig idé med hemsk grafik, hemska animationer och världelös AI. 17/08
Skicka en rättelse