Spindlar, zombies och såklart Steve i Lego-form!

Den första och kanske mest självklara jämförelsen många gjorde efter några minuter i Minecraft är Lego. Ett samarbete med de danska byggklossarna kändes givet och för något år sedan släpptes också de första seten, då i miniatyrskala. Många har dock efterfrågan större varianter, anpassade för Lego-figurerar (minifigs, som de kallas) och senare är är det äntligen dags och de första bilderna ser mysiga ut.

Enligt sajten TheBrickFan är ytterligare tre byggsatser planerade: The First Night, Creative Box och The Ender Dragon. Vad de kommer att kosta i Sverige återstår att se.

När var Lego billigt? :) Håller med, finns inget speciellt över det egentligen, känns som vanligt City Lego, men dettta är ju gjort för dom stora fansen. 18/08 Hoppas det är större boxar än tidigare. De tidigare setten var alldeles för små och således dyra! 18/08 Det här kommer grabben vilja ha när han ser det. Bra Julklapp om det hinner komma 18/08 Köp ett lego slott istället. Jag hade ett slott med drakar och riddare när jag var liten och det var jätteskoj att leka med. Stora delar utav min fritid som barn gick åt till att bygga med lego och jag tycker att detta inte ser så värst imponerande ut... 18/08 duh ja vad trodde du, allt lego ser ut som "vanligt" lego eller hur menar du nu? ;) tycker detta är bättre än det där mini som finns också, bara det att nu kommer ungarna vilja ha nytt lego igen fast vi har miljoner bitar efter generationer av lego fana... 18/08 så Lego har gjort ett Lego om ett spel som liknar Lego och där de Lego liknande figurerna från spelet har det Lego liknande utseendet kvar? ja, kunde nog inte passa bättre 18/08 Fan va trist det där ser ut. 18/08 Men snälla -.- Vadå mjölka pengar ur folk 18/08 Designen ovan ser ju knappt ut som Minecraft för att de fuskat med plattorna. Det såklart är helt ok att lägga på en platta på 2x2:orna för att få de kubiska men supertunna golv är inte ok. För att inte bara få pelare ska man naturligtvis använda sig... 18/08 What? Hur skulle du få designen ovan att fungera utan de stora plattorna? De fyrakantiga blocken du nämner skulle ju då bara bli pelare som inte satt ihop med varandra. Sen så finns det inga kubiska legobitar. 2x2:an är lite för låg för att bli en bra... 18/08
Skicka en rättelse